Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbiibri pisze: 03 lut 2019 09:24
Wpisują się osoby które czekają na wspólny przydział razem z żoną/mężem.
Przeczytawszy tytuł wątku myślałem, że dopiszę się z numerem dwa.
Przeczytawszy tekst - wycofałem się bo zaliczymy się do innej konkurencji.
Czekamy na oddzielne przydziały ale druga połówka pojedzie jako "osoba towarzysząca", jest takowa kategoria w regulaminie wielu sanatoriów.
Przypuszczam jednakowoż, że inni kuracjusze patrząc się z boku będą snuć domysły o nas jako odpoczywających na wczasach FWP.
Wczasy z FWP są jednak dużo tańsze niż opłata za "osobę towarzyszącą".
Czy odważysz się otworzyć listę z numerem 1 jako założyciel ?
Pozdrawiam wyjeżdżających z połówkami - nieważne czy zalegalizowanymi czy z kartą rowerową.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Ja się odwarzyłam i zabrałam męża do sanatorium.
Byliśmy razem w 2012 w Inowrocławiu i było super.
A teraz otwieram nową listę
1 ) Zbiibri Odział Śląski reumatologia nr 23000 (wniosek złożony w 2016)