Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
. Mnie troszkę zasypało ale dzielnie o prewencję rentową Zusie walczyłam Wygląda na to że coś wywalczyła nie nie wiadomo jednak kiedy i gdzie ponoć do końca czerwca musi nastąpić wyjazd Pozdrawiam grudniowe laseczki
Ciekawe co u Małgosi
Sprawdziłam właśnie numer w przeglądarce i jestem mile zaskoczona ,numerki szybko spadają
Na razie podziwiam piękną zimę , a od 18 lutego będę chodziła na zabiegi rehabilitacyjne.
Od 30 marca do 13 kwietnia planuję wyjechać do Ustki .
Buziaki
Witamy cię Mario 123 u mnie też numerki spadają,ale czy szybko to dopiero się okaże za rok,pogoda piękna, wnuczki rosną troch psocą ,ale są cudowne i bardzo je kocham i wyglądamy wiosny i przylotu boćków.Pozdrawiam.