Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Załozyłam sobie konto na tym portalu zatem wiem ile NFZ zapłaciło za moje sanatorium. Muszyna, 21 dni w 2010r. to 1280zł. a Iwonicz w 2012r. 1350zł. Faktycznie... taniocha No ciut sama też dopłaciłam, ale jakbym miała sobie wykupić te 3 tyg. to raczej wołaliby ok 3 tys.
Taka ciekawostka na dziś
Załozyłam sobie konto na tym portalu zatem wiem ile NFZ zapłaciło za moje sanatorium. Muszyna, 21 dni w 2010r. to 1280zł. a Iwonicz w 2012r. 1350zł. Faktycznie... taniocha No ciut sama też dopłaciłam, ale jakbym miała sobie wykupić te 3 tyg. to raczej wołaliby ok 3 tys.
Taka ciekawostka na dziś
Jovanka ,,oskubali Cię totalnie,,,zmień towarzystwo na ZUS,,hi,hi tam jedziesz za free i jeszcze Ci dopłacą za podróz,,, ,,
many...ech many....żeby to było takie proste...
Cóż... te parę groszy- stać mnie bo pracuję a wiesz jak pracodawcy patrza się na L4 zatem, suma sumarum i tak jestem na plusie
Sprostowanie Selene- masz racje, to jest ZIP, teraz doczytałam ZIP ma tylko dostep do eWUS, czyli potwierdzenia prawa do swiadczeń.
Ale bardzo mi sie podoba ten portal
A mi podoba się poziom na jakim wymieniłyście się informacjami. Tak trzymać! Szczególnie podoba mi się, gdy nie mający racji potrafi przyznać się do tego. Gratulacje1