Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chyba byłeś zbyt natarczywy
Myślę, że chodzi o konkretny numer skierowania - wszak stoi napisane:Przekroczono limit zapytań o dany numer skierowania
Czasami tak bywa - pies się topi, łańcuch pływa - jak mawiał jeden z moich profesorów
Powiem tak, też w ostatnich dniach często w ciągu dnia sprawdzam bo lada moment mąż powinien dostać poszpitalne. Często mi się wyświetla że przekroczono limit itd.ale po kilku minutach znowu nie ma problemu.
Wystarczy raz dziennie zaglądnąć i nie zdziwcie się jak wieczorem numer będzie wyższy niż był w południe tego samego dnia.
System się może czasami zawieszać a zaglądając jeden raz na pewno będziemy mieli dostęp bez problemu.
Wprowadzanie danych do systemu odbywa się w czasie funkcjonowania biura.
Koniec pracy biura przypada na godzinę 15:00, panie idą do domku.
Sprawdzenie aktualnej sytuacji odbywa się u mnie za 4 kliknięciami. To jest moment.
Powoli zbliża się czas przydziału skierowania więc jak mam wolną chwilkę, to sobie sprawdzam.
Był jednak taki czas - szczególnie w ubiegłym roku, gdy numeracja sobie skakała w soboty i / lub niedziele.
Niewiele ale czasami o kilkanaście oczek.
Dlatego ja sprawdzam dopiero wieczorem a najlepiej w weekend, częstym zaglądaniem nie przyspieszymy a niepotrzebnie się będziemy denerwować wolnym przesuwaniem kolejki.