Mity, Hity I Rzeczywistość Pobytów Sanatoryjnych

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Mity, Hity I Rzeczywistość Pobytów Sanatoryjnych

Post autor: medi »

No i się w końcu wkurzyłam .Odezwali się ..."same sanatoryjne cnoty" co to nie pije ,nie pali i nie uprawia seksu jak nadarzy się okazja .Biedni panowie co to ich rozerotyzowane kuracjuszki najpierw upiły a później wykorzystały .Szlag mnie trafia dosłownie ,myślałby kto że sanatorium to jaskinia grzechu . Roznosicie ploty i tyle .To tak jak z tymi paniami co się podobno w Niwie w Kołobrzegu pobiły się o faceta ,a później się okazało że to może jednak nie była Niwa tylko Perła Bałtyku .Ja się pytam Andrzeju po co założyłeś ten temat ? Po to żeby odfabularyzować temat ? Nie da się zawsze znajdzie się taki co widział jak jeden taki się uchlał ....tylko nie widział siebie w identycznym stanie albo ...już nie może pić .Ludzie pili ,piją i będą pić .Żony ( te zaniedbywane) puszczały się ,puszczają i będą się puszczać a " cnotliwi" mężczyźni jak im się uda będą zdradzać żony ,a później narzekać na moralność kobiet :evil: :evil: :evil: Tak było jest i będzie ,nie ma co sobie strzępić języka .Udawadniacie tylko ZUS-owi KRUS-owi i NFZ-owi ,że w sumie to nie powinni Wam "fundować" takich wczasów bo tylko pogorszycie stan swojego zdrowia .A teraz sobie możecie " forumowe psy" na mnie powiesić za to co napisałam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Meduza skarbie byłem kilka razy w kurorcie sanatoryjnym i osobiście widziałem 3 akcje jak się prały kobiety o faceta,2 razy skończyło się wywaleniem ich z sanatorium, zresztą miałem nawet sam taki przypadek,że tańcząc z kobietą,druga podeszła do nas i dosłownie wytargała mnie od tej drugiej kobiety,gdybym nie interweniował ociekając do kibla,bójka była by murowana! a co do sexu w sanatorium:statystyki mówią że 90% kobiet jedzie w tym celu!
forumowicz

5 dni trwają tzw poszukiwania czas na podjecie decyzji,od 6 go dnia są konkretne pary itd!
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiesz co MAX ..to Ty nie jeździj więcej do sanatorium ,po co masz się gorszyć :evil: :evil:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:Meduza skarbie byłem kilka razy w kurorcie sanatoryjnym i osobiście widziałem 3 akcje jak się prały kobiety o faceta,2 razy skończyło się wywaleniem ich z sanatorium, zresztą miałem nawet sam taki przypadek,że tańcząc z kobietą,druga podeszła do nas i dosłownie wytargała mnie od tej drugiej kobiety,gdybym nie interweniował ociekając do kibla,bójka była by murowana! a co do sexu w sanatorium:statystyki mówią że 90% kobiet jedzie w tym celu!
Nie za dużo samouwielbienia Narcyzie :?: :o
forumowicz

kocham narcyzm, i klimaty sanatoryjne! skarbeczku,daj buzi
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ciekawa jestem jeszcze ,może mnie uświadomisz ...po co jedzie 90% mężczyzn ...bo lubią się opierać :shock:
forumowicz

90% mężczyzn jedzie na odpoczynek/sex to też odpoczynek,praw-dasz?/
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: WiKaPi »

Ja jadę się wyleczyć żeby wrócić do pracy... :D :lol: :lol: :lol:
Oraz dodatkowo miło i sympatycznie spędzić czas :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:90% mężczyzn jedzie na odpoczynek/sex to też odpoczynek,praw-dasz?/
Taaa ,a ja jeszcze pojadę bo ...lubię się "oganiać "od tych co się z łańcucha zerwali :evil: :evil: :evil: Nie mam zamiaru więcej drążyć tego głupiego tematu ,żegnam Was ozięble i znikam
ODPOWIEDZ