Świnoujście-Bałtyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Świnoujście-Bałtyk

Post autor: Felice »

Aniu nie pamiętam numeru,ale ładne są pokoje na szczycie budynku od strony podwórka. Mają dwa okna,są widne i fajne. Byłam częstym gościem w takim właśnie.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Felice wstępnie mam zarezerwowany pokój i możliwe,że to będzie gdzieś na górze.Sądzę tak bo pani zapytała mnie czy mam problemy z chodzeniem,ja odpowiedziałam,że nie,więc możliwe,że miała na myśli te pokoje.Mam się z nią skontaktować parę dni przed wyjazdem.
kuracjuszka 2011
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2011 13:23
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: kuracjuszka 2011 »

Felice napisała dobrze. Ja właśnie mieszkałam w pokoju z oknami na "podwórze". Pokój był fajny - "dwuczęściowy" pierwsza część była sypialna, gdzie stały nasze 2 łóżka, a dalej część wypoczynkowa z telewizorem stolikiem i fotelami . W tej części było sporo okien.Numeru nie pamiętam , ale był to ostatni pokój po lewej stronie w korytarzu na parterze. Pewnie układ w pionie budynku jest podobny. Nie wiem jednak czy na obecną porę roku z tą dużą ilością starych nieszczelnych okien nie będzie zimno. U nas latem to było ok. Sam budynek od dawna czeka na remont. Teraz uzdrowisko wszystkie pieniądze ładuje w nowa inwestycję pod nazwą Regionalny Ośrodek Rehabilitacji Leczniczej „Henryk”.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Pisałam o pokoju piętro wyżej....ostatni po lewej stronie korytarza.
No problem nieszczelnych okien może być bolesny,ale Ania da radę.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ale ten HENRYK całkiem dobrze się zapowiada. Chociaż jest w budowie, to już widać część sanatoryjną i część hotelową, a prace szybko się posuwają. Z tego co widziałem na planie budowy, to chyba będzie ukończony w tym roku, lub na początku przyszłego. Z wizualizacji widać, że będzie to bardzo ładne i nowoczesne sanatorium.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Felice pisze: 08 lut 2019 08:59 Pisałam o pokoju piętro wyżej....ostatni po lewej stronie korytarza.
No problem nieszczelnych okien może być bolesny,ale Ania da radę.

Jasne,że dam radę,najwyżej będę spała w ciepłym szlafroku :lol:
ODPOWIEDZ