Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry, Chciałabym i ja dołączyć do Was. I na wstępie mam takie pytanko, złożyłam wniosek o sanatorium poszpitalne i dostałam numer 137081. Czy takie skierowanie nie powinno być w odrębnej kolejce, tak na moje oko to przyjdzie mi wyjechać za około 2-3 lata a liczyłam że uda mi się za około 6-8 miesięcy. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?
wika1717 pisze: 08 lut 2019 12:22
Dzień dobry, Chciałabym i ja dołączyć do Was. I na wstępie mam takie pytanko, złożyłam wniosek o sanatorium poszpitalne i dostałam numer 137081. Czy takie skierowanie nie powinno być w odrębnej kolejce, tak na moje oko to przyjdzie mi wyjechać za około 2-3 lata a liczyłam że uda mi się za około 6-8 miesięcy. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?
Na stronie mazowieckiego funduszu jest informacja:
Po otrzymaniu pisemnej informacji o zakwalifikowaniu do leczenia uzdrowiskowego czekaj na pisemne powiadomienie o terminie wyjazdu. Obecnie średni czas oczekiwania to ok. 2 lata.
Jest założona Poczekalnia na wyjazd w roku 2020, sugeruję założenie wątku pod tytułem Poczekalnia na wyjazd w roku 2021.
Cierpliwości i dużo zdrówka.
melka pisze: 08 lut 2019 15:38
Nie zaglądałam na forum, ale już odpowiadam miałam nr tysiąc osiemset z groszem i dostalam przydział po koniec stycznia.
Pozdrawiam
Dzięki za info, ten parametr bardzo przyda się oczekującym, szczególnie z regionu śląskiego.
A jest ich tutaj trochę łącznie za mną.
Wiadomo będzie przy jakim poziomie numeracji włączyć alert.
PS - może inni obdarowani skierowaniem też podadzą takie dane ?
Witam Wika, a czy w przeglądarce jest napisane że masz sanatorium szpitalne ? to że lekarz zaznaczył szpitalne to nie znaczy ze dostałaś taką kwalifikację i może stąd taki numer. Ja składałem na początku grudnia i teraz dostałem numer 4884 a nie wydaje mi się żeby była taka ogromna różnica w długości kolejki. Pozdrawiam.