Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej Julia1410, do Twojego przyjazdu postaram się rozeznać w terenie i coś napisać. Masz trochę lepszy termin"bliżej wiosny" Mam nadzieję że będzie fajna grupa na spędzanie zimowych wieczorów oraz wekendowych marszów po terenie. Pozdrawiam serdecznie i być może do zobaczenia
Hej Wiesiu a z kont będziesz jechała?, Bo ja z Cieszyna. Patrzałem na pogodę dług.terminową i przeraża mnie. Nadal zimowo. Miejsce też mnie nie zadawała zwłaszcza że na zabiegi trzeba biegać około 500m z mojego ośrodka. Pisz wszystko co zaobserwujesz
Ja jadę z Zawiercia, nie przerażaj się pogodą i miejscem. Najważniejsze są zabiegi i ludzie z którymi spędzisz 24 dniJa też byłam w sanatoriach gdzie na zabiegi chodziliśmy do innych sanatoriów ale bardzo miło wspominam te pobyty. Po opiniach kuracjuszy byłam załamana a po pobycie b. zadowolona. Ja jestem pozytywnie nastawiona i nie ma innej opcji żeby było źle.