Wyjazd

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jarek0505
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 19:51

Re: Wyjazd

Post autor: jarek0505 »

Witaj Selene. Teśka za kilka chwil mi ucieknie.Owszem zatanczy dla kogos na rurze i pewnie w naturze. Co ja moge mala pchla. Skacze po forum nikogo pchla nie poznala bo pisza ze jes za mala.Co ja moge chyba dam z forum noge. :cry: . :cry: ..........................................Jak wiesz pchla to szachrajka wiec byla to bajka........................ :mrgreen: Wkrotce pozegnam sie z wami me mile Panie,raczki wam sciskam buziaki caluje i do mej jedynej sie ewakuuje. Moralik z bajki taki...........MOTYLEK,GASIENICZKA,BIEDRONECZKA BADZ ĆMA KAZDA Z WAS KOGOS POZNA HA :P
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

I z kimże ja będę rymowanki wymieniać
skoro Jarek forum chce zmieniać :?:
Twój uśmiech zwycięski
jest sprawcą mojej klęski :cry:
Czasem się właśnie mówi: NIE
kiedy się bardzo czegoś chce :P

A Teśka:
Dała się lubić, kochać się dała
i tylko siebie dać Ci nie chciała ;)

Dla Twojej jedynej:
Trzeba mieć wiele taktu i umiaru,
by z miłości jak z mlecza nie zdmuchnąć czaru :oops:
jarek0505
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Selene.Napisze tylko tyle ze spedzilem z wami cudowne chwile. Nie smieje sie z nikogo a wrecz pozdrawiam was blogo. Co do Teśki hmm,to jest odmienna sprawa napewno nie byla to uczuc zabawa. Twarda z niej dziewczyna. Lubic sie dala,pokochac by chciala, a dac nie dala bo nie chciala. Solidna z niej dziewczyna i niech tak trzyma. Dam Ci cos do myslenia,sprawa J.... i T.... jest bez odzienia i tu zadumy nastal Two czas , a na nas juz czas :)
jarek0505
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

[quote="jarek0505"]Witaj Selene.Napisze tylko tyle ze spedzilem z wami cudowne chwile. Nie smieje sie z nikogo a wrecz pozdrawiam was blogo. Co do Teśki hmm,to jest odmienna sprawa napewno nie byla to uczuc zabawa. Twarda z niej dziewczyna. Lubic sie dala,pokochac by chciala, a dac nie dala bo nie chciala. Solidna z niej dziewczyna i niech tak trzyma. Dam Ci cos do myslenia,sprawa J.... i T.... jest bez odzienia i tu zadumy nastal Twoj czas, a co do JiT to wcale nie jest tak zle. 8-)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Jarku

Wiem Jarku i znacznie więcej rozumiem.
Czasami, ot tak, mimochodem,