Carpe diem.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Carpe diem.....

Post autor: eluunia »

,,Często gdy patrzę w lustro widzę obcego człowieka. Spogląda na mnie nieufnie swym przerażająco lodowatym wzrokiem, w którym jest tyle bólu. Jest on uzmysłowieniem resztek które pozostały. Cieniem niosącym kolejne klęski i rozczarowania zabijające tą bezduszną istotę od zewnątrz. Gdzieś tam są skrywane uczucia. Dusza która sobie nie radzi. Co jest najgorsze w tym wszystkim ? Wiedza, że to odbicie. Odbicie mnie samej.'' ale dzień .........http://www.youtube.com/watch?v=k8ws3TPd ... BB0pIG_hgg........
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...................Najcudowniejsza wiadomość na świecie :D :D :D :D :D :D Jak ja kocham życie :D :D :D :D
Awatar użytkownika
mario63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2013 12:52
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: mario63 »

....The Show Must Go On!... ;) :D
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Eluuniu :)
Nie daj nikomu satysfakcji, że coś Cię rani.
Bądź zawsze tą pogodną, pełną radości i przeszczerego uśmiechu ELUUNIĄ :serce: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teśka pisze:Eluuniu :)
Nie daj nikomu satysfakcji, że coś Cię rani.
Bądź zawsze tą pogodną, pełną radości i przeszczerego uśmiechu ELUUNIĄ :serce: :kwiat: :serce:
..............
Teśka teraz nic mnie nie zatrzyma :lol: :lol:
I nad­chodzi ta­ki dzień, kiedy nie py­tając ni­kogo o zda­nie, włamując się, wy­warzając drzwi, wy­bijając ok­na, ok­ra­dając nas ze wszys­tkich emoc­ji, ro­biąc og­romny nieład i bałagan w naszym życiu, wchodzi ona! Pew­na siebie, dająca złud­ne nadzieje, żyjąca marze­niami i mod­litwą, ona! Piękna, ub­ra­na w naj­czul­sze słowa, naj­bar­dziej na­miętne myśli, naj­piękniej­sze ges­ty, naj­gorętsze łzy, naj­większą tęsknotę, ona! Naj­nie­szczęśliw­sza z naj­szczęśliw­szych i naj­szczęśliw­sza z naj­nie­szczęśliw­szych. Miłość... i jeszcze coś ....ale to :o :o :o :o buziole
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

................jakoś dziś nie mogę go uchwycić.......http://www.youtube.com/watch?v=D-2mBX3gI0Q :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Eluniu :kwiat: Ty miałaś chwytać dzień a nie robić....demolkę :!: :!: :!: z drugiej strony wiem że dostałaś takiego powera że jesteś w stanie góry przenosić :!: i niech ten stan trwa jak najdłużej tylko nie zrób nikomu niechcący....krzywdy podczas tej euforii :!: :!: a tym bardziej sobie :!: pozdrawiam niedzielnie :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.................Nowy dzień ...a tu cisza.....cisza zamknięta w czterech ścianach…Tuli się szepcąc, że wszystko będzie ok…
Tak naprawdę nie wiemy czego się dziś po niej spodziewać…Niby ją znam, a jednak zaskakuje mnie tym, że potrafi być różna… Czy będę dziś zapracowana.. :?: :?: zapomina...co naprawdę jest ważne ....Rano rozbudza marzenia, przywraca przeszłość…Niekiedy nieznośna bo taka pusta…Niekiedy właśnie dzięki niej odnajdujemy siebie…i dodaje sił do dalszego działania...Cisza taka tkana spokojem ....a może to ten wolny dzień to sprawił :) a czy do końca będzie wolny ...mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca " :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak trzeba złapać ten dzień :!: :!: i następne i trzymać mocno bo każdy jest inny , wyjątkowy,jedyny, wspaniały :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Norb :kwiat: nieraz złapałam taki dzień i trzymałam mocno :) ,ale zauważyłam, ze im mocniej trzymałam to szybciej z moich rąk uleciał
ODPOWIEDZ