Jesssu, a potem weź takiego dostań do pokoju... nic tylko sie powiesic
Biawena Wysowa-Zdrój Uwaga Ważne!!
-
forumowicz
Re: Biawena Wysowa-Zdrój Uwaga Ważne!!
Jesssu, a potem weź takiego dostań do pokoju... nic tylko sie powiesic
-
forumowicz
super! ja bym tak chciała! dywan mogę odpuścić....hanys pisze: 23 lut 2019 20:50 (...)
Więc moze Ty liczysz że ośrodki mają po przybywających kuracjuszy wysyłać lektyki z 4 niewolnikami do niesienia albo limuzyny z szoferem i bagażowym a przed wejściem czerwony dywan rozciągać??
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 253 razy
- Podziękowano: 137 razy
Pomijając rozkład jazdy , gdyż może nie został zaktualizowany .... co nie powinno mieć miejsca , to jednak informacja z recepcji jest karygodnaatibiotick pisze: 24 lut 2019 20:21 .... recepcjonistka telefonicznie Biaweny informuje iż autobus podjeżdża pod Biawne i jest to ostatni jego ostatni przystanek przystanek.!!!
...
na rozkładzie jazdy wyrażnie figuruje przystanek Biawena.
Biawena wprowadziła pytających w błąd
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 19:38
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 10
pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
??????atibiotick pisze: 24 lut 2019 20:21 tak l jak sądziłem mądrale wszystko wiedzące na wszystkim się znające już się intelektualnie uzewnętrzniły BRAWO HANYS!! Ty zasługujesz na nowy wzorzec MĘDRZEC!!!Jak czytam jego wypowiedzi to zastanawiam sie po co ten człowiek jeżdzi do sanatorium mógłby je sam zorganizować.A więc mędrcu ze Śląska ,nie pisałem tego posta dla ciebie a dla ludzi chorych i nie przewróciło mi się w d...pie .To tobie chyba w mózgu jesli tak się bzdurnie wypowiadasz.Po pierwsze dla durno mądrych-recepcjonistka telefonicznie Biaweny informuje iż autobus podjeżdża pod Biawne i jest to ostatni jego ostatni przystanek przystanek.!!! Po 2.Dla bardziej sklerotyczałych-na rozkładzie jazdy wyrażnie figuruje przystanek Biawena.Po trzecie dla tych zdrowych jak by była taxi chętnie bym skorzystał .po czwarte ja przyjechałem po zdrowie a nie po test wysiłkowy i jeśli ktoś zawsze ma pod górkę i do szkoły podstawowej tak chodził 12 lat sądząc po wpisach to dla niego pod górę znaczy dla niego- z góry.Proponuje pseudointeligentom przejść pod tą górkę w mrozie -15 odczuwalne -25C można sprawdzić po po danych w ten dzień oblodzona zaśnieżoną drogą 350 metrów najlepiej wyślijcie w taką podróż waszą chorą matkę i powiedzcie jej jeśli się wam na to poskarży że się jej w du... przewróciło.To forum ma ponoć pomagać i przestrzegać a nie służyć wypocinom zaawansowanych kuracjuszy którzy są najmądrzejsi i wszystko wiedzą .czyli po niegrzecznej wypowiedzi Hanysa na mój post należało by mi się skulić i przestraszyć cóż to napisałem,otóż nie Hanys, trzymaj te durne wypowiedzi przy sobie nie ma cie tu a do lektyki byś się na pewno przydał masz tyle złości i zawziętości mógł byś to wykorzystać nie plując jadem a pożytecznie dla społeczeństwa- i to byłby rzeczywiście pomocny kuracjusz bo tyle postów już zamieściłeś na tym forum iż mógłbyś już prace doktorska po tych 2 pobytach w sanatoriach napisać-spróbuj .Wiesz na pewno kto ma do takich prac szczęście...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOCHANY
Kochany Kuracjuszu z odpowiednim stażem .
Zastanawiam się po co TYLE agresji.
Życie jest tak KRÓTKIE
Można sobie zamówić bo bylem świadkiem jak Pan w autobusie zamówił sobie Taxi aby go dowieziono do ..Biaweny z dolnego przystanka PKS .
Nie wiem skąd przyjechał ale czekał na przystanku i dowiózł .
Osobiście dwie dekady temu Ja i około 20-25 kuracjuszy nie tylko z Biaweny ale i z Instytutu "dymało" oblodzoną ścieżką pod górę około 17 przy temperaturze na wskazaniu Termometru na Biawenie chyba MINUS 20 st
Fakt ta drogę z Bagażem i nie tylko pokonywali Ludzie ,którzy jechali na PIERWSZE Dializy z Gdańska .
Wtedy a było to równe 20 lat temu nie miałem tylu schorzeń co dzis ,ale nawet dla Mnie przetarcie szlaku trwało ponad 45 minut nie ukrywam dotarłem pierwszy z bagażem zameldowałem się na Recepcji i Tylko spytałem samotnej Recepcjonistki czy ....
Ktokolwiek jest wstanie POMÓC
Otrzymałem odpowiedź że w obiekcie jest Ona , 1 Pielęgniarka i Pan ...Palacz-Konserwator.
Zorganizowała POMOC do 20,00 tak dwóch Panów Pomagało dojść ludziom z Autobusu do obu obiektów .
po dwóch dniach co jest do sprawdzenia tak dosypało i zmroziło że chyba Wojsko dowiozło zaopatrzenie.
NFZ -ZUS
Bodajże od roku 1995 nie organizuje dowozu -( sławne skierowanie plus bilet tam i z powrotem )
W zaproszeniu ,które otrzymujemy jest Informacja co się NALEŻY
Dziękuje Violet za wskazanie Linka dotyczacego .
Co do Umieszczenia informacji o przystanku -jest też taka ,że przystanek może nie być obsługiwane ze względu na Warunki atmosferyczne
Na marginesie w ramach relaksu proponuję spacer na dobrego pstrąga niestety do Knajpki na dole w doborowym towarzystie ..Życie naprawdę JEST krótkie Wiecej EMPATII
- Jacek_Placek
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 01 sty 2017 19:03
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 2
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
PS Personel odjeżdża z przystanku przy IZC.
- atibiotick
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2019 10:51
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
-
forumowicz
badać??atibiotick pisze: 25 lut 2019 17:29 Baju baju będę w raju- to forum ma pomagać i badać napotkane trudności -
a co to? Ośrodek badawczy???
to forum DYSKUSYJNE a nie badawcze
A nawet jeśli to najpierw musiały by jakieś trudności, czy też nieprawidłowości wystąpić żeby było CO badać..
Tu na razie tylko wielkie pretensje jaśnie wielmożnego arcy księcia z Koziej Pipki któremu ciężko ruszyć mózgownicą