Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bardzo proszę o opinię o tym sanatorium.Niedługo tam się wybieram i chciałabym się coś -niecoś o nim dowiedzieć.Za odpowiedzi serdecznie z góry dziękuję
Witam. Byłam w Kujawiance kilka lat temu, małe fajne sanatorium.Na zabiegi trzeba dochodzić do Kujawiaka, część zabiegów na miejscu. Wyżywienie dobre nie narzekałam mnie się podobało. Może przez te parę lat coś się zmienilo? nie wiem .
ela-ela pisze:Witam. Byłam w Kujawiance kilka lat temu, małe fajne sanatorium.Na zabiegi trzeba dochodzić do Kujawiaka, część zabiegów na miejscu. Wyżywienie dobre nie narzekałam mnie się podobało. Może przez te parę lat coś się zmienilo? nie wiem .
Podpisuję się pod wypowiedzią eli-eli też byłam w tym sanatorium kilka lat wstecz ...dopinaj walizki i będzie fajnie
Mój NFZ lubi mnie tam wysyłać dość regularnie