SZCZĘŚCIE
Można doznawać szczęścia i szczęścia -zależy co kto rozumie pod tym slowem.
Moim Szczęściem Jest J
Jak w każda niedzielę Janek wraz z rodzicami pojawia się na niedzielny obiad, wiadomo zabawa z Jankiem to ciagłe przekomarzanie ,każdy lgnie do malutkego i gdy była pora popołudniowego deseru nagle przypomnialo mi się ,że miałem w domu gift ,gdzieś otrzymałem pojemnik z ktorego mozna robić bańki mydlane.
Kikloro osob bo byla rownież prababcia Janka na obiedzie wprost pialo z zachwytu usmiechami czy też Smiechem Janka dziecko reagowało na bańki ,że trudno to opisac a dodatkowo jego wuj dmuchal i Janek wprost ..OSZALAL -było małego słychać ,że aż sasiadka pojawiła się i obserwowala.
SZCŻEŚCIE
Tak 8 osób wprost piało z zachwytu ojcec nagral filmik i .."konurencyjni" dziadkowie rownież zaczeli szukać takiego ..pojemnika.
Szczęściem dziś było gdy jedna z wielu dziewczynek po mszy w kosciele otrzymala ..wyprawkę bylo widac ten zachwyt.
Pomijam już te kilka dzieciakow ,ktore otrzymało rogi obfitości -po naszemu "TYTY" -Rodzicow ,ktorzy nie pracują nieraz niestać na dodatkowy wydatek.
Oczywiście nie zapominam o Szczęsciu w kontaktach Damsko-Męskich
-Ktoś wczesniej napisał ,że para przezyła 50 lat a przeżyła bo kiedys się naprawialo a NIE USOWAŁO ..do kosza.
Ja zawsze znowu nie na temat ...