Dokąd zmierza portal NASZE SANATORIUM?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dokąd zmierza portal NASZE SANATORIUM?

Post autor: forumowicz »

Ewa masz rację tylko razi w oczy ta dwulicowošči tutaj jak by to ująć piękny kolor i cała reszta te achy i ochy a co po za TUTAJ😶?ponizanie tego tych którym się właśnie tutaj mówi takie milutkie i to jest straszne. I oby jak najmniej chamstwa i dwulicowości też masz rację.
Pozdrawiam serdecznie ☺
forumowicz

Przeczytałam temat i już sama nie wiem co powiedzieć :)
Smutne jest teraz to nasze Forum , coś się wypaliło i nie chce odrodzić ....
Komentować zachowań po prostu już mi się nie chce , tyle razy zostało już to powiedziane .
Co człowiek , to charakter i wcześniej czy później dowiadujemy się who is who, nawet nie trzeba poznawać się osobiście .
Nie mam zawrotnego stażu na forum ale kilka latek już minęło , mam swoje obserwacje i przemyślenia , chociaż jestem otwarta to z częścią niestety publicznie się nie podzielę .

Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Powyżej padły tu słowa: "Komentować zachowań po prostu już mi się nie chce , tyle razy zostało już to powiedziane ." a przecież całkiem niedawno nie było aż takiej niechęci do komentowania zachowań np. TUTAJ Takie wszelkie zmiany są cechą ludzką i tak po prostu już jest, że się zmieniamy ;)
Cieszę się, że w tej jednej kwestii mamy to samo zdanie:
Hipokryt pisze: 24 lut 2019 19:50 (...) Na pewno będzie coraz więcej tylko czytelników nie zabierających głosu. (...)
Wszędzie dostrzegamy powolne zmiany. Obawiam się również, że postęp technologiczny trochę zmienia również i ludzi i Forum. Nie znam dokładnych statystyk, ale obecnie już duża część użytkowników korzysta z urządzeń mobilnych. Na takich urządzeniach mamy wersję uproszczoną grafiki a (moim zdaniem) nasze teksty raczej też są bardziej "uproszczone" niż na sprzętach stacjonarnych. Tablet czy smartfon nie sprzyja długim tekstom :) a to... nie sprzyja wzajemnej komunikacji (w wersji uproszczonej) :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

...no i tak sobie czytałam :roll: dojrzewałam :roll: analizowałam :roll: i oczywiście konsultowałam :D
wnioski …słuchasz ...nie znasz ...ale wiesz wszystko ...bingo :!: ...
...i teraz może chwila refleksji ...przecież ty ,,ciulu" nie jesteś nikim innym tylko tym ,,plociusiem " z tego forum które tworzysz :D :D :D
Pozdrowionka :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

No i oczywiście powtórzę za wszystkimi tu raz jeszcze - chciałbym by było mniej agresji i więcej tolerancji, na forum i w życiu.
Och jakie to piękne byłoby...
Dopóki istnieje między ludźmi zawiść,konkurencja,zbytnie interesowanie się życiem innych ludzi,arogancja i nieumiejętność cieszenia się z sukcesów innych to po prostu nie ma takiej opcji.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

...Felice popieram :D
nie interesuj się następnym razem kto i w jakim kolorze ma kurtkę na pogrzebie ...
...aby w następstwie wydarzeń ...spotkań na kuracji uzdrawiającej ,,plotusiać " na ten temat ;)
Pozdrowionka Naj ;) :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Przyznaję rację...nie powinnam.
Słuchanie plotek też nie jest fajne,a powtarzanie ich dalej jeszcze mniej.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

...i masz pączka ode mnie :D :kwiat:
...hejt ...fruuu ... ;)
nawet ,,kuracjusz" ...każdy powinien spasować ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

... i tak jeszcze na zakończenie tematu :roll: nie naciskaj innych w celu uzyskania info .o kontaktach - spotkaniach tzw. forumowych ale nie tych ,,ach i och " ...nie każdy musi :roll: i nie każdy chce ;)
Buźka ;) :kwiat:
forumowicz

Za oznaczaniem się W REALU jestem oczywiście ZA! Wszystkimi rencoma. ;) Zajmując się swego czasu działalnością w straży pożarnej zdarzyły mi się sytuacje przy udzielaniu pierwszej pomocy przedmedycznej gdy opaska cukrzyka na starcie pomogła w ocenie stanu poszkodowanego. Czytając posty wywnioskowałem że Darkowi chodzi o oznaczanie i kategoryzowanie wg chorob ludzi ,userow tutaj na forum, w świecie wirtualnym . Temu jestem stanowczo przeciwny i dlatego taka a nie inną reakcja.
Ps. W realu sam myślę o jakiejś opasce czy czymś informującym innych o tym że mam nogę nafaszerowaną metalem jakbym dwie wojny światowe przeszedł, bo ...jeżdżąc motocyklem różnie to bywa (tfu tfu) i żeby w razie jakiegoś "W" nie przyszło komuś bez mojej świadomości wsadzić mnie w rezonans magnetyczny .
Zablokowany