Carpe diem.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Carpe diem.....

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Norb :kwiat: nieraz złapałam taki dzień i trzymałam mocno :) ,ale zauważyłam, ze im mocniej trzymałam to szybciej z moich rąk uleciał
Słoneczko bo czasem te dni nie chcą z nami zostać,to po co na siłę,a niech lecą może następne z nami zostaną na dłużej ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Wiecie to chyba jedyna rzecz której nie możemy złapać ...dzień czas..To śmie­szne jak czas z nas drwi. Jak gra z na­mi w ber­ka. Ucieka co tchu, za­bierając nam naj­piękniej­sze chwi­le, a my nie pot­ra­fimy go złapać... a tylko zatrzymać w pamięci ;) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Świat i życie każde­go dnia mają inny zapach, inny kolor, inny smak…Dni są różne…Raz lep­sze, raz gor­sze….
Sztuką jest żyć tak, jak­by zaw­sze było pięknie… i nie chwaliłam dnia przed zachodem słońca ...Słońce zaszło..teraz mogę ....to był cudowny dzień ...taki cichy ..ciepły ..noc przede mną ..to ona złapie mnie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...............Nowy dzień ...nowe myśli ...emocje ..jaki będzie. :?: :?: :?: Ranek taki cichutki a przecież to nowy rok szkolny zawsze było gwarno a dziś rozpoczęcie o 12 ...co to za zmiany :shock: :shock: a ja czytam Wasze i swoje myśli i tak się zastanawiam .Jakie to dziwne. W ogóle Was nie znam, nig­dy was nie widziałam ......oj przepraszam tych co mają miejsce w moim życiu :serce: a jak czy­tam Wasze myśli wy­daje mi się , że jes­teście częścią mnie. Prze­żywa­cie to sa­mo. Miłość, ból, sa­mot­ność, łzy, radość i oby jej było jak najwięcej :D . W niektórych myślach widzę swe życie..
Czyż to nie dziwne :?: :?: :?: Oj Elcia już nie myśl ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Znów ranek ....kolejny idzie dzień :) Nie bój się ..uwierz w siebie ...przed tobą przyszłość ....poczuj to Elciu ...przecież dobrze o tym wiesz że nie zatrzymasz się .....że najważniejsza jest ta miłość którą masz...no cóż mogłabyś więcej chcieć od dzisiejszego dnia .....pomyślę :?: :?: :?: ....rozmowa sama z sobą :lol: Chcę dotknąć nieba ;) i stanąć tam, gdzie staje czas......
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...........nic mi dzisiaj nie przeszkadza ....krople na szybach ....pochmurne niebo ....jestem już spakowana :roll: :roll: wreszcie troszkę odpoczynku :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj ten odpoczynek jest bardzo intensywny ...kiedy ja odpocznę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....wiem że powinnam łapać dzień... dziś łapałam noc.....poświata księżyca rozjaśniała jej twarz ...a ja nie mogłam oderwać od niej oczu .....dalej jest taka słodka bezbronna moja malutka córcia..muszę nakarmić się tym widokiem na długo :cry: ....przecież ja wiem że największą miłością w każdych relacjach jest wolność... :P :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....... Mój świat i życie każde­go dnia mają inny zapach..... inny kolor..... inny smak…Dni są różne… lep­sze, gor­sze….ale trzeba łapać dni
i żyć tak, jak­by zaw­sze było pięknie… ;) nawet jeśli nie jest to jutro będzie lepiej :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj ranek taki szary.....taka szara rzeczywistość....może będą jakieś przebłyski światła......ale może lepsza szara rzeczywistość niż wyimaginowany kolorowy świat....tylko wtedy nasze myśli stają się szare i kotłują z marzeniami ...ale czasem z tych emocji powstaje tęcza ....może i dziś tak będzie... ;) :) przecież życie nie jest czarne i białe....ma różne odcienie szarości ....Oj Elcia weź kredki i pomaluj dzisiejszy dzień :)
ODPOWIEDZ