Polańczyk Dedal

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Polańczyk Dedal

Post autor: Atina »

Dziękuję za odpowiedz :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Obecnie przebywam w Dedalu ,czysto,wszystko na swoim miejscu...dyrektor czuwa nawet tu mieszka ,a więc ma wszystko na oku.Baza zabiegowa niezła,choć nie wszystkie zabiegi są dostępne dla mnie choć jestem tu prywatnie (trzeba je jeszcze dokupić). Jedzenie "za dobre" kuchnia w prywatnych rękach i to się czuje :) pozdrawiam.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Witam i miłego wypoczynku oraz pod kurowania zdrowia Atino .Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Atino :kwiat: udanej kuracji, trafonych zabiegów oraz intensywnego odpoczynku od codzienności :D Pozdrów odem nie Bieszczady :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję za pozdrowienia :) Selene pozdrowiłam Bieszczady od Ciebie... :kwiat:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Atino, cieszę się, że spodobało Ci się w Dedalu i w Bieszczadach. Bieszczady są najpiękniejszym miejscem widokowym w kraju właśnie jesienią, w momencie przebarwiania się liści buka. Góry ubrane w całą paletę barw są rozkoszą dla oczu. Wracając z wypadu w Bieszczady zajrzałem do Polańczyka(06.10.2013) i zrobiło mi się przykro. Polańczyk zamarł, wody zalewu obniżone o kilka metrów, pustki w lokalach, a na usta cisną się słowa: „Bez Ciebie tak pusto, i oczom i ustom………” :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bieszczady urocze są o każdej porze roku :D jeszcze teraz w drugiej połowie października można podziwiać kolorową szatę .Część porośniętych bukami stoków zwłaszcza w rejonie Tarnicy i Halicza pewnie zrzuciła już liście, a w okolicy Smereka i Połoniny Wetlińskiej pewnie kolorki jeszcze są . Zazdroszczę wszystkim wypoczywającym właśnie o tej porze roku w Bieszczadach :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Byłam w Polańczyku kilka razy, zakochałam sie w nim :) ........długa historia....byłam wtedy tak bardzo szczęśliwa :oops: :)
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Polańczyk jest piękny i ciesze się,że wiele osób ma stamtąd miłe wspomnienia. Według mnie jest dobry na kilka dni. Trochę za daleko do Bieszczad Wysokich i niewiele do zwiedzania w promieniu do stu kilometrów, ale nie przeczę, też zakochałem się w Polańczyku, choć te słowa mogą brzmieć dwuznacznie. :kwiat: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zbigniew- I pisze:Polańczyk jest piękny i ciesze się,że wiele osób ma stamtąd miłe wspomnienia. Według mnie jest dobry na kilka dni. Trochę za daleko do Bieszczad Wysokich i niewiele do zwiedzania w promieniu do stu kilometrów, ale nie przeczę, też zakochałem się w Polańczyku, choć te słowa mogą brzmieć dwuznacznie. :kwiat: :serce:

Masz rację Zbigniew Polańczyk góra kilka dni. Są ciekawsze miejsca w Bieszczadach , ale cóż miłość nie wybiera :)
ODPOWIEDZ