kuracjusz54 pisze: 03 mar 2019 09:36
Na wszystkich prawie tematach
Nawet na Singach i nie singlach.
I pomyśleć że ktoś kiedyś zaczął

od wyciągania brudów (uprzejmie informuję że to wyczytałem tutaj )

z przyjaznych wojaży miasto A do miasta B ze spotkań Ciechocinek , KZ i inne .
Coś ciekawego też wyczytałem a zarazem smutnego nowi forumowicze (też nim jestem

)

czynnie w tych kłótniach uczestniczą ciekawe zjawisko nieprawdaż?
Może wreszcie byście przestali ?????psujecie założenie forum co ma być przyjazne .

wszystkim bez prania brudów i osobistych wycieczek
Kuracjusz54
Świetnie zapodany TEMAT
Pytanie
Czy po Twoim wpisie zakończy się KOLEJNA WOJNA POLSKO-POLSKA ?
NIE
Bo każdorazowo Ktoś wyciągnie Coś co było ale nie miało WPŁYWU na dalsze Życie Społeczności Forumowej.
Ludzie w 2019 roku komunikują się rozmawiają .snują INTRYGI aby podpuścić jeden Drugiego.
My jeszcze przez lata będziemy wyciągać wątki aby NIESTETY w Tym Narodzie tak Jest .
Rozumiem oburzenie Florki dotyczące Tematu wrocławskiego .
Byłem po żartowałem poznałem kolejne Osoby Podczas Mej obecności Była Miła Sympatyczna Atmosfera.
Zastanawiam się Dlaczego po CZASIE Ktoś wyciąga na Forum informacje ,Których nie był Uczestnikiem ?
Tak Waldemarze czy Byłeś w Owym Ciechocinku ?
czy Byłeś na Spotkaniu we Wrocławiu ?
Szanuję Twoje wpisy na Forum ,ale na Miłość Boską za KLASYKIEM
< Nie byłeś ,nie widziałeś MILCZ >
Gwarantuję Ci w Tym Kraju nie ma Klienta na ,którego nie można Mieć Papierów -Kwitów.
Broń Boże nie straszę ,ale zastanawiam się PO CO nam kolejna wojenka.
Niech Ci w Studiach TV się napierniczają czy w Sejmie choć po wszystkim w pokojach Sejmowych razem piją wódę
Ludzie -Ludziska -Życie jest tak krótkie ile jeszcze pojątrzycie ? Jaką Uzyskacie satysfakcję że jedno drugiemu dokopie
W niedzielne przedpołudnie Pozdrawiam Wszystkich.
Wiosna idzie ..Dziewczyny zakładają ..Pończochy ,krótsze kiecki Chłopaki odkrywają swe Kaloryfery , Słoneczko wyżej na Niebie dni dłuższe etc