Zapach Kobiety
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Zapach Kobiety
-
forumowicz
Re: Zapach Kobiety
Temat poruszany ale tak w różnych podgrupach
Teraz to nie wiem czy to panowie powinni pisać jak kobieta powinna pachnieć (poza czystością) czy kobietki mają się określać ?
Jeśli o mnie chodzi to mam kilka stałych zapachów ale od czasu do czasu kupuję coś nowego , ostatnim moim zapachem jest Bottega Venetta clasyczna i Velure, niezmiennie Chanel i różne tam takie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Dawno dawno temu chyba podobny temat zapodał MAX
Pamiętam że nawet się rozwijał .
Ale temat godny uwagi .
Bo może być z podtekstami
-
forumowicz
Później inna osoba, ten sam zapach a wrażenia pozytywne w każdym calu.
No i słowo klucz- UMIAR
Jak we wszystkim tak i w używaniu perfum jest on bardzo zalecany.
Swego czasu na wczasach mieliśmy to "szczęście" trafić na kobietę która nie znała znaczenia tego słowa jeśli szło o kosmetyki i o ile w czasie pierwszych wspólnych wycieczek i wczasowych zajęć było to bardziej powodem do podśmiechujek i żarcików z tej pani (np że ona sie nie "perfumuje" z fiolki tylko oblewa się z 20l kanistra) to wesołości sie skończyły chyba w drugim czy trzecim dniu wspólnych posiłków na dużej by nie powiedzieć ogromnej jadalni gdy duszący zapach powodował że każda potrawa traciła smak a zapach wiercił w nosie jeszcze długo po opuszczeniu jadalni. Wtedy była zbiorowa reakcja-najpierw grzeczna rozmowa z ową panią i grzeczna prośba (która nie pomogła) a potem również zbiorowa wizyta u kierownika po której owa pani sie obraziła na wszystkich wczasowiczów i przestała jadać posiłki na jadalni i uczestniczyć w życiu turnusu..
By nie było, u facetów też mozna trafić na osobnika który myśli że bedzie lepiej pachnieć jak zamiast 3/4 kropelek wyleje na siebie pół flakonika...Ale że temat tyczy kobiet to tego rozwijac nie bede
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
W poprzedniej epoce niezapomnianym Zapachem był dla mnie dostępny chyba tylko w Baltonie zapach angielskiego Yardleya
Kilka lat temu szukałem i znalazłem w Londynie ów zapach szkoda że chyba od 2000 roku nie jest dostepny poza UK.
Jak wspomniał przedmówca -Hanys
Nie każdy Perfum zapach będzie pasował do każdej Kobiety -Niestety każda to Indywiduum i Każda z Was ma odmienne PH.
Każda z Was ma inna karnację etc i może pojawić się Problem z ..
Plus najważniejsze Mogą pojawić się problemy dermatologiczne.
Pamiętam Drogi ..Bardzo markowy Perfum kupiony gdzieś w Wenecji czy Mediolanie za ładny zielony banknot euro i co ..
Uczulenie tak uczulenie -alergia
Dlatego Osobiście nie dziwię się gdy Kobiety tak dobierają odpowiednie Perfumy.
Zresztą Klasyczne stwierdzenie > Urana jestem w 5 ml ....perfumu <