Zapach Kobiety

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Zapach Kobiety

Post autor: andrzej1955 »

Witam,nie mylić z filmem Felliniego i codzienną higieną i nie wiem czy temat już nie był poruszany-aktywnych panów jest niewielu na forum-ale może jednak się wypowiedzą-bo panie to na pewno,ja osobiście cenię u kobiet używanie dobranych do wieku perfum i Miło jest przebywać w towarzystwie które dystyngowanie pachnie,w moim już dość długim życiu wiele razy kupowałem na prezent wiele takich pachnących flakoników i przetestowałem wiele firm których w tej chwili jest dość sporo na rynku i tylko od zasobności portfela zależy co się kupi,Pozdrawiam Pachnąco ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Zapach Kobiety

Post autor: Felice »

Andrzeju,ale interesuje Ciebie jakich perfum my używamy,czy jak i czym pachnie nasz mężczyzna.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Jestesmy na podsluchu Felice :lol: Fajny temat :D :kwiat:
Ostatnio zmieniony 03 mar 2019 16:58 przez Maryann, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Woww Andrzeju , cudownie pachnący temat 8-)

Temat poruszany ale tak w różnych podgrupach :)

Teraz to nie wiem czy to panowie powinni pisać jak kobieta powinna pachnieć (poza czystością) czy kobietki mają się określać ?

Jeśli o mnie chodzi to mam kilka stałych zapachów ale od czasu do czasu kupuję coś nowego , ostatnim moim zapachem jest Bottega Venetta clasyczna i Velure, niezmiennie Chanel i różne tam takie :?
Gość

Post autor: Gość »

Kobieta powinna pachnieć kobietą.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Andrzeju
Dawno dawno temu chyba podobny temat zapodał MAX

Pamiętam że nawet się rozwijał .
Ale temat godny uwagi .
Bo może być z podtekstami ;)
forumowicz

Maxa interesował męski zapach
forumowicz

Lubię jak kobieta dobrze pachnie. Pisze "dobrze" bo to słowo ma wiele znaczeń a główne to żeby kobieta potrafiła do siebie dobrać zarówno sam zapach jak i jego intensywność. Bo nie jest tak że każdy rodzaj perfum pasuje każdej kobiecie. Przynajmniej ja tak mam że czasem zdarza mi sie wyczuć jakiś bardzo przyjemny (dla mnie) zapach perfum, nie raz rozpoznaję nawet co to za zapach i wiem że już go czułem i bardzo mi sie podobał a tu jednak coś jakby "nie halo". niby zapach znany i przyjemny ale coś zgrzyta okropnie.
Później inna osoba, ten sam zapach a wrażenia pozytywne w każdym calu.
No i słowo klucz- UMIAR
Jak we wszystkim tak i w używaniu perfum jest on bardzo zalecany.
Swego czasu na wczasach mieliśmy to "szczęście" trafić na kobietę która nie znała znaczenia tego słowa jeśli szło o kosmetyki i o ile w czasie pierwszych wspólnych wycieczek i wczasowych zajęć było to bardziej powodem do podśmiechujek i żarcików z tej pani (np że ona sie nie "perfumuje" z fiolki tylko oblewa się z 20l kanistra) to wesołości sie skończyły chyba w drugim czy trzecim dniu wspólnych posiłków na dużej by nie powiedzieć ogromnej jadalni gdy duszący zapach powodował że każda potrawa traciła smak a zapach wiercił w nosie jeszcze długo po opuszczeniu jadalni. Wtedy była zbiorowa reakcja-najpierw grzeczna rozmowa z ową panią i grzeczna prośba (która nie pomogła) a potem również zbiorowa wizyta u kierownika po której owa pani sie obraziła na wszystkich wczasowiczów i przestała jadać posiłki na jadalni i uczestniczyć w życiu turnusu..
By nie było, u facetów też mozna trafić na osobnika który myśli że bedzie lepiej pachnieć jak zamiast 3/4 kropelek wyleje na siebie pół flakonika...Ale że temat tyczy kobiet to tego rozwijac nie bede :)
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

No to Panowie :D pisać. pisać...jakie są Wasze ulubione zapachy.... to się uzupełni półeczkę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Lata temu

W poprzedniej epoce niezapomnianym Zapachem był dla mnie dostępny chyba tylko w Baltonie zapach angielskiego Yardleya

Kilka lat temu szukałem i znalazłem w Londynie ów zapach szkoda że chyba od 2000 roku nie jest dostepny poza UK.

Jak wspomniał przedmówca -Hanys

Nie każdy Perfum zapach będzie pasował do każdej Kobiety -Niestety każda to Indywiduum i Każda z Was ma odmienne PH.
Każda z Was ma inna karnację etc i może pojawić się Problem z ..

Plus najważniejsze Mogą pojawić się problemy dermatologiczne.

Pamiętam Drogi ..Bardzo markowy Perfum kupiony gdzieś w Wenecji czy Mediolanie za ładny zielony banknot euro i co ..
Uczulenie tak uczulenie -alergia

Dlatego Osobiście nie dziwię się gdy Kobiety tak dobierają odpowiednie Perfumy.

Zresztą Klasyczne stwierdzenie > Urana jestem w 5 ml ....perfumu <
ODPOWIEDZ