Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję Wam bardzo za te miłe słowa i bardzo się cieszę, że mogłem Wam sprawić radość o poranku i mogłyście podejść do swoich obowiązków z uśmiechem w dobrym nastroju . Mam nadzieję, że temat się nie skończy... bo nagle taka cisza nastąpiła
Witam,temat zapachu nabrał rozmachu i skończył się zmysłowymi podsumowaniami co mnie bardzo cieszy i widać że już idzie wiosna a z nią Maj dziękuję wszystkim za wpisy a kibicom za zainteresowanie,Pozdrawiam i Wszystkim Życzę Tego Zapachu który nie da się zaszufladkować i zgromadzić do flakonika