Olecko od 15.03
Re: Olecko od 15.03
Najchętniej bym pojechała autokarem bo wygodnie, nie musisz się martwić o drogę, ale tak się zastanawiam czy to nie za późno przyjechać po 16. Nie bedzie wyboru pokoi, współlokatorek i do lekarza pewnie tez na końcu. A Ty jedziesz Polonusem? Jeszcze nie kupiłam biletu i jak będę tak dumać to się okaże, że juz nie ma
Cieszę się,że się odezwałam i kogoś poznam wczesniej
WitamAga1971 pisze: 05 mar 2019 09:06 Hej Renatko,
Najchętniej bym pojechała autokarem bo wygodnie, nie musisz się martwić o drogę, ale tak się zastanawiam czy to nie za późno przyjechać po 16. Nie bedzie wyboru pokoi, współlokatorek i do lekarza pewnie tez na końcu. A Ty jedziesz Polonusem? Jeszcze nie kupiłam biletu i jak będę tak dumać to się okaże, że juz nie ma![]()
Cieszę się,że się odezwałam i kogoś poznam wczesniej![]()
Mogę was zabrać ze sobą jeśli macie taką ochotę , jedyne co to trzeba by było umówić się
w jednym miejscu i po prawej części Wisły . Rano w godzinach szczytu to makabra przebijać się na drugą stronę
-
RENATA 73
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2018 21:04
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Zawsze lepiej dbać komuś na paliwo i jechać autem niż tyle godzin autobusem
Aga pisałam do Ciebie wiadomość
Re: Olecko od 2.05.2019
wybieram się do OLECKA na turnus od 2.05.2019
Może ktoś z was tez tam się wybiera.
-
RENATA 73

Witaj monia 73monia73 pisze: 05 mar 2019 19:43 Witam wszystkich.
wybieram się do OLECKA na turnus od 2.05.2019
Może ktoś z was tez tam się wybiera.![]()
![]()
![]()
My jedziemy od 15.03 jeszcze jest czas to może się ktoś odezwie .Pozdrawiam serdecznie
Przeczytałam wiadomość, ale nie mogę odpowiedzieć prywatnie- mam zablokowane tworzenie wiadomości, nie wiem dlaczego. Napisałam do admina.
Pozdrawiam i odezwe się jeszcze
Aga
Dobre nowiny od kuracjuszy na tydzień przed wyjazdem mogą uspokoić stres przed nieznanym . Zostało pakowanie i w drogę
-
RENATA 73

Kuracjusze w Olecku zadowoleni ,chcą zostawać na następny turnus i to jest dobra informacja .Nam został jeszcze tydzień ,pakowanie i dopinanie walizek i Olecko wita !!!