Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
danuta60 pisze: 09 mar 2019 07:33
Jeśli szczęśliwie dojadę to wszystkich Was będę witać ja bo tak jak pisałam wcześniej powinnam dotrzeć około 19-tej w czwartek.
No proszę to Ty Danuto będziesz o jedną noc
dłużej niż My
Na pewno szczęśliwie dojedziesz ,nie może być inaczej Ja i Aga1971 będziemy między 10-11
To do zobaczenia 15.03
No cóż - daleką mam podróż więc trzeba myśleć...a że ja będę kuracjuszką Zus 6 raz to troszkę się orientuję zwykle miałam bliżej np. Iwonicz, Polańczyk lub Nałęczów. Z Olecka bardzo się cieszę ponieważ Mazury to mój ulubiony region urlopowy. W Giżycku odległym o 50 km od Olecka mam rodzinę i domek letniskowy nad jeziorem Kisajno. W marcu nie da się tam "porządzić" ale miejsce fajne. Może nawet razem je odwiedzimy w któryś weekend...
Ostatni weekend przed wyjazdem i hulaj dusza piekła nie ma Co do wyjazdu to już dwu krotnie zmieniły mi się plany ,czekam na pierwsze wrażenia Danuta 60 każde miejsce jest dobre do spędzenia miło czasu , ja też kocham wodę