Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Paczka z Olecka

Post autor: pawel1974 »

U mnie mrozu na noc nie zapowiadają, śnieg z deszczem tak. Teraz +4,8 stp i nie pada już.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

No pada chłopcy i dziewczęta. Dzień dobry Paczko :serce: Balbina :serce: trzymaj się
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

No to się pogrzaliśmy, a teraz się pochłodzimy akurat za 20 dni krio mi się szykuje :lol: :lol: :lol: będę zahartowany jak stal ;) :D
O Entropka się zjawiła dużo zdrówka, taka jesteś zapracowana że nawet w święto nie wpadłaś :?: :(
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

pawel1974 pisze: 09 mar 2019 17:22 U mnie mrozu na noc nie zapowiadają, śnieg z deszczem tak. Teraz +4,8 stp i nie pada już.
Te -2 nie wiem czy tej nocy.Ogólnie w najbliższych dniach u nas może być. U Ciebie Paweł również.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Cześć pracusiu Entropko.😘Chłopaki jakie cudne życzenia nam składali wczoraj. Czułyśmy się jak boginie... :D :serce:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale cofnęłam się w czasie i dziękuję za życzenia :serce: życzenia zdrowia też się przydadzą bo aktualnie połykam antybiotyczek. Wy widzę dobrze tu dokazujecie... Tak trzymajcie :kwiat:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: pawel1974 »

Entropka malutka moja :lol: :lol: :lol: :lol: witaj :serce: :serce:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Duszyczka pisze: 09 mar 2019 17:39 Cześć pracusiu Entropko.😘Chłopaki jakie cudne życzenia nam składali wczoraj. Czułyśmy się jak boginie... :D :serce:
Właśnie przeczytałam. Nam wczoraj w robocie kwiatki z biedronki wręczali :lol: paczkowe chłopaki mają klasę
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Duszyczka pisze: 09 mar 2019 17:39 Cześć pracusiu Entropko.😘Chłopaki jakie cudne życzenia nam składali wczoraj. Czułyśmy się jak boginie... :D :serce:
jeszcze ja , jeszcze ja :D :D :D cudaśnych chwili w zyciu :serce: :serce: Tobie Duszyczko i wszystkim Paniom Paczki :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

entropia pisze: 09 mar 2019 17:45
Właśnie przeczytałam. Nam wczoraj w robocie kwiatki z biedronki wręczali :lol: paczkowe chłopaki mają klasę
entropka - :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ