Sanatorium z ZUS
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Sanatorium z ZUS
-
emilhofer90
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2018 12:01
- Oddział NFZ: Lubelski
-
ewlinka7
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 cze 2014 20:24
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 4
-
forumowicz
-
ewlinka7
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 cze 2014 20:24
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 4
-
forumowicz
tak, tobie się udało. Ale czasem warto być żeby zasugerować - jak tak kiedyś miałam , lekarz zobaczył że poprzednio miałam ambulatorium (takie mi dali po kontroli zwolnienia , nie dało się inaczej) i teraz też chciał tak napisać. Dobrze że byłam na miejscu i od razu zareagowałam.ewlinka7 pisze: 09 mar 2019 11:48 Hej - rehabilitacja w trybie stacjonarnym to jest chyba wyjazd do sanatorium
A teraz przy zaocznych może być różnie. Dadzą co będą chcieli.
-
henrys66
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2013 20:56
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękowano: 1 raz
Jak zadzwoniłem w dzień po komisji to otrzymałem info że obecnie Lubelski ZUS na narządy ruchu proponuje Iwonicz, Polańczyk,Nałęczów ,Osieczek ,Konstancin i coś tam jeszcze.emilhofer90 pisze: 08 mar 2019 22:37 Gdzie teraz wysyłają do sanatorium z lubelskiego w jakie miejsca ??
-
henrys66
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2013 20:56
- Staż sanatoryjny: 13
- Podziękowano: 1 raz
Zadzwoń w 14-stym dniu od daty wydania decyzji i poproś o termin i miejsce które Cię interesuje.ewlinka7 pisze: 09 mar 2019 11:13 U mnie już się wszystko wyjasnilo- skladalam wniosek o prewencję wraz z kopiami wyników z rezonansow 25.02 i do wczoraj cisza.... zdziwiło mnie to, bo w naszym ZUS wnioski są rozpatrywane dość sprawnie... A tu wczoraj poleconym dostałam... orzeczenie o potrzebie rehabilitacji w systemie stacjonarnym. Wiem że musi się ono jeszcze uprawomocnic.. ale i tak jestem w szoku, bo do tej pory ZUS zawsze wzywał mnie na komisję. Teraz przynajmniej mam zaoszczedzony jeden dzień niepotrzebnego stresu..jak sie nic nie zmieni- będzie super. Zycze wszystkim takiego trybu. Pozdrowka
![]()
![]()
![]()
![]()