Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To ostro było u Was z tym wiatrem.To 2-gi stopień zagrożenia.Coś już blisklo orkanu???
Smacznej kawusi Alutko...Dziękuję za zaproszenie. Również swoją zbożową jeszcze piję.Mam odwyk od naturalnej.I tak muszę już zostawić na zawsze
Duszyczko przestaw się na kakao ..... Alutko jak jedziesz pociągiem, to są duże utrudnienia na śląsku z powodu nocnych wichur, pozrywane są trakcje, w Krakowie też mają jakieś utrudnienia i wszystko się spóźnia.
Może to nie pocieszenie ale ostrzeżenie , posłuchaj RMF podają jaki jest stan...... ciesz się że wczoraj nie jechałaś na północ przez mazowieckie bo opóźnienia sięgały ponad 7 godz.
O matko... To mieliście tam piekiełko.Dachów nie pozrywało i ofiar śmiertelnych nie macie chociaż ?
Alutko...spakowałaś się jakoś? Wyjazd już jutro czy w środę? Może zdążą naprawić jeszcze.
Kakao też szkodzi mocne.Kuzyn pił zamiast kawy. Dostał rozstroju żołądka.Faktem jest że pił taką siekierę.Aż gęstą. Ja lubię smak kawy o poranku...Każdej..Z topinambura już skończyłam Na pobudzenie piję zieloną herbatę i yerba mate.Teraz poluję na taką kawę z żołędzi.Miałam kupić na Kaziukach ale zapomniałam. Teraz muszę iść do sklepu ze zdrową żywnoscią specjalnie.
ANDY12345 pisze: 11 mar 2019 08:09
Może to nie pocieszenie ale ostrzeżenie , posłuchaj RMF podają jaki jest stan...... ciesz się że wczoraj nie jechałaś na północ przez mazowieckie bo opóźnienia sięgały ponad 7 godz.
To podróż w czasie.....zwolnionym.I to nocą. Męcząca sprawa....
Coś więcej to pewnie w wiadomościach po południu powiedzą, na teraz najwięcej linii elektrycznych pozrywanych i o ludziach nic nie powiedzieli to może obyło się bez ofiar. Z tymi opóźnieniami to jak za minionych czasów
Posłuchaj RMF na śląsku 120.000 gospodarstw bez prądu w małopolsce ponad 400.000
ANDY12345 pisze: 10 mar 2019 08:04
Dzisiaj pewnie jeszcze poprawiny, a sprzątanie na jutro zostanie Gieni
A mam Cię
ładnie , ładnie ... nic z tego , dzisiaj są poprawiny poprawin
Wszystkim Panom z naszej Paczki .... tego co najcenniejsze ... zdrówka .. i wielu innych cennych rzeczy .... radości , uśmiechu , miłości i spełnienia marzeń , także tych , które wydają się nie do spełnienia
Ostatnio zmieniony 11 mar 2019 09:01 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.