Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Renatko!Trzeba zabrać kilka koszulek sportowych na gimnastykę, getry, dres, kostium na basen, dwa ręczniki mimo że dają, coś na wyjścia wieczorowe buciki sportowe na gimnastykę i do kawiarni.Piżamka to wiadomo.Z grubsza tyle poza kosmetykami.
danuta60 pisze: 11 mar 2019 08:19
Renatko!Trzeba zabrać kilka koszulek sportowych na gimnastykę, getry, dres, kostium na basen, dwa ręczniki mimo że dają, coś na wyjścia wieczorowe buciki sportowe na gimnastykę i do kawiarni.Piżamka to wiadomo.Z grubsza tyle poza kosmetykami.
U mnie też rano śnieżek posypał a teraz piękne słoneczko świeci ,choć chłodny wiatrek powiewa . Są już pierwsze rzeczy w mojej walizce, kawa kubek i proszki Czuję się jakbym na wakacje wyjeżdżała tyle że sama
Pozdrawiam serdecznie
danuta60 pisze: 11 mar 2019 08:19
U mnie też rano śnieżek posypał a teraz piękne słoneczko świeci ,choć chłodny wiatrek powiewa . Są już pierwsze rzeczy w mojej walizce, kawa kubek i proszki Czuję się jakbym na wakacje wyjeżdżała tyle że sama
Pozdrawiam serdecznie
Będzie gdzie na kawkę chodzić ja lubię słodką
A nie będziesz się bała , tak sam
Soudi nie jestem chytruską kawą się podzielę, cukier też biorę to będzie słodka
Bojąca też nie jestem więc się nie boję ,no w końcu tyłu kuracjuszy będzie
Migotka333 pisze: 11 mar 2019 15:16
Renata 73 życzę udanego pobytu,dobrych zabiegów i miło spędzonego czasu
Ps.Też powoli się pakuje i jak Ty mam kubek i kawkę spakowane
U mnie turnus od 17 marca.
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo serdecznie dziękuję i wzajemnie życzę udanego turnusu .Życzę dobrych rehabilitantów ,fajnego towarzystwa i ładnej pogody
Migotka a gdzie jedziesz na wypoczynek ?
Migotka333 pisze: 11 mar 2019 15:16
Renata 73 życzę udanego pobytu,dobrych zabiegów i miło spędzonego czasu
Ps.Też powoli się pakuje i jak Ty mam kubek i kawkę spakowane
U mnie turnus od 17 marca.
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo serdecznie dziękuję i wzajemnie życzę udanego turnusu .Życzę dobrych rehabilitantów ,fajnego towarzystwa i ładnej pogody
Migotka a gdzie jedziesz na wypoczynek ?
Renatko ja do Krynicy Zdrój
Również dziękujei wzajemnie życze
Czy to będzie wypoczynek?
Liczę na lekki wycisk rehabilitacyjny oczywiście.
Jeszcze lekki stres bo kompletuje dokumentacje medyczną i chcialam sobie ksero zrobic tej dokumentacji a tu drukarka nie chce wspolpracowac(brak tuszu)