Horyniec sanatorium KRUS

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszkama
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2019 16:07
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Horyniec sanatorium KRUS

Post autor: kuracjuszkama »

Chciałam wtrącić swoje 3 grosze dotyczące Horyńca. Cóż, nie mogę się zgodzić z opinią, że złe wyżywienie, że słabe zabiegi. W tym samym czasie przebywałam w Krusie z NFZ-tu. Postawili mnie na nogi! Wspaniałe jedzenie, dobre zabiegi, uprzejmy, pomocny personel. Wszystko na tak, do tego stopnia, że na ten rok zarezerwowałam już sobie prywatnie na wrzesień 2-tygodniowy pobyt. Byłam już w kilku sanatoriach i w żadnym nie miałam Tv za darmo, czajnika w pokoju i BASENU!!! Polecam szczerze, było super, lasy, można spacerować do woli, pojechać na wycieczkę do Lwowa, po prostu człowiek wraca do zdrowia!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

byłem w tym ośrodku tylko tydzień , ale zgadzam sie z twoją opinia prawie całkowicie ;) nie zgadzam sie tylko z tym , ze w pokojach są baseny :o :mrgreen: tzn - w moim nie było :o :roll: :mrgreen: :mrgreen:
kuracjuszkama
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

:shock: :D :P Tak, tak, basenik owszem, ale nie w pokoju :)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Re: Horyniec sanatorium KRUS do Maria J

Post autor: Bietka »

Obawiam się, że mimo dopłat do pobytu z NFZ pobyt prywatny będzie znacznie droższy.
kuracjuszkama
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Faktycznie, masz rację. Pobyt prywatny jest wg mnie potwornie drogi, cenniki są na stronie internetowej, ale zdecydowałam się mimo to, ponieważ pobyt w październiku tamtego roku, postawił mnie na nogi. Jechałam z płaczem, bo z bólu nie mogłam chodzić, wyjechałam szczęśliwa, że boli mniej, a efekty wspaniałe- właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu na nartach, gdzie musiałam nadążyć za 11-to latką. I dałam radę :D . Polecam Horyniec, na pewno nie żałują borowinki :)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

oooo tak borowinki nie żałują ,mogę potwierdzić ten fakt bo własnie tu jestem ;)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Nigdzie takiej boro na jedno kolano jeden na drugie drugi itd.winy nie ma albo prawie nigdzie. Wszyscy idą na wygodę, plasterki bo czyściej i oszczędniej (tak jak w Kołobrzegu) i każdy plasterek to odrębny zabieg, a tam całe ciało to tez jeden zabieg. I jak tu narzekać.
ODPOWIEDZ