Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich.Już po komisji.Stwierdzono potrzebę rehabilitacji w zakresie narząd ruchu. A wyglądało to tak.Po zbadaniu przez lekarza Orzecznika polecił mi udać się pod pokój nr jakiś tam i poczekać.W pokoju tym dostałam pisemne orzeczenie.Pisemne orzeczenie dostała też pani ,której nie przyznano sanatorium.Tak że w ZUS Rybnik wszyscy wiedzą od razu jaki jest wynik komisji.Pani wydająca orzeczenie poinformowała mnie jeszcze,że po uprawomocnieniu się orzeczenia dostanę pocztą skierowanie gdzie i kiedy pojadę.Na moje pytanie czy można wybrać sobie gdzie chcę jechać ,bo chciałabym jak najbliżej podała mi nr telefonu do koleżanek,które się tym zajmują i po 14-tu dniach moge dzwonić,i ewentualnie coś uzgodnić.
Witam chcę się odwołać do zusu do Lublina o sanatorium bo mi nie przydzielili orzeczenie dostałem. Jak się odwołać może ktoś jakiś wzór lub druk bo nie mam pojęcia jak się to pisze prosiłbym o pomoc
emilhofer90 pisze: 12 mar 2019 14:55
Witam chcę się odwołać do zusu do Lublina o sanatorium bo mi nie przydzielili orzeczenie dostałem. Jak się odwołać może ktoś jakiś wzór lub druk bo nie mam pojęcia jak się to pisze prosiłbym o pomoc
W ZUS-ie na Zana w tym wysokim budynku (na sali głównej mają gotowe druki).
Witam wszystkich właśnie jestem po komisji było bardzo ciężko i wogole ale pozytywnie dostalem sanatorium tylko nie wiem gdzie Pojadę.Mam czekac na list do domu przyjdzie mam pytanie czy moge zadzwonic do zusu i sie zapytac czy moge wybrac miejsce i termin czy zabardzo juz nie mozna wogole duzo sie pozmieniało.I pytanie na jaki miesiąc dawaja juz Pozdrawiam