Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej wszystkim, Alutko spokojnej i bezpiecznej podróży odzywaj się do nas.
Przed chwilą świeciło słońce a już się chmurzy miało być słonecznie
Dziś znowu leżę z nogą w górze wczoraj trochę "biegałam" po mieście i oczywiście odczułam wieczorem.
Duszyczko +18 przy kaloryferze ... biegacie biegacie a później narzekacie , a nie można na spokojnie wczorajszego dnia już nie dogonicie ....... ze współużytkownikami to jest różnie, jak się trafi to fajnie czy to przy stoliku czy zabiegach albo na spacerze
słonko próbuje ale ciemne chmury i silny wiatr jest
Witajcie kochani jeszcze z domu.
Dziękuję za życzenia i miłe słowa
Odezwę się później Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, oby Wasze życzenia się spełniły
W tamtym roku miałem przyjemność spędzać czas z księdzem i to wieczorkami przy kartach , nie było wina ale raz kobieta ...
Czy to zakonnica czy ksiądz to przecież też ludzie
U mnie przed chwilą padał styropian z nieba. Gradem ani sniegiem nie mogę tego nazwać. Zachmurzyło się. powiało i trochę postraszyło.
Alutka już ruszyła po przygodę.
Ysego przygoda pochlonęła a my sierotki na straży ogniska paczkowego....