Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Melduję się jestem w Granicie Maszerowaliśmy czworo na piechotę, dobrze, że z górki
Dzięki Gieniu za podpowiedź mamy pokój na 7 piętrze na lewo od windy, jestem w pokoju z koleżanką z pociągu i panią której jeszcze nie poznałyśmy .
Widoki będę podziwiać jutro
Myślę że z samych wrażeń są zmęczone.Plus dzwiganie bagażu równa się szybki sen.
Dobranoc kochami
Alutko...zapamiętaj sen i opowiedz nam jutro.Ysy nie pamiętał swego .a tam kryje się przyszlosc na nowym miejscu..
Cześć Duszyczko i pozostałym Ludzikom , widzę że tak jak ja nie możesz już spać może pogoda tak wpływa albo wiosna.... jak na razie u mnie nieporadnie słonko przedziera się przez płynące chmury, wiaterek jest to może deszczu nie będzie .
Miłego i pogodnego dnia
Mam bajkowy widok za oknem, w nocy dosypało śniegu.
Dusiu nic mi się nie śniło, albo nie pamiętam, pamięć już zawodzi
Wczoraj była wizyta u pielęgniarki, dziś do lekarza i będziemy poznawać obiekt i resztę kuracjuszy, bo wczoraj sporo dojechało