Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Witam serdecznie!!! Drodzy państwo czy to ważne jest gdzie jest ulokowane to sanatorium czy w szczerym lesie czy w centrum miasta? Centrum rehabilitacyjno -medyczne Wellnes Grębiszew jest to ośrodek który zasługuje na pełne słowa uznania.Dlaczego? Według mojej opinii i mojego skromnego zdania stwarza dosyć dobre warunki mieszkalne , z dużą ławością i przyjemnością można wszystkie sprawy u nich załatwić. Miejsce faktycznie jest w szczerym polu ale jeżeli ktoś przyjechał tam się leczyć i wracać do zdrowia wcale mu to nie przeszkadza a wręcz pomoże. Obsługa Panie na recepcji bardzo miłe sympatyczne i pomocne. Fizjoterapeuci pełen profesjonalizm ogromna wiedza i chęć pomocy innym. Miałem problemy ogromne z ręką( nadgarstek) i z nogą (kolanem) .Dzięki tym ludzią w szczególności Pani Monice w miarę swobodnie mogę używać ręki i dosyć dużą mam stabilizację w kolanie . Ludzie pracujący tam są nie samowici. Nie rozumiem kompletnie stwierdzenia że się czepiają jak żle wykonujesz ćwiczenie , oni się nie czepiają oni chcą każdemu pomóc!!!! Nie wiele wymagają od pacjętów bo wymagają tylko tyle abyśmy byli zaangażowani w ćwiczenia i we współpracę z nimi . Kto nie potrafi docenić tamtego miejsca jest dla mnie mówiąc brzydko idiotą . Już tak słowem zakończenia byłem tam 2stycznia 2019 roku i pojadę a raczej będę chciał tam pojechać jeszcze raz bo tam pracują ludzie z powołania !! pozdrawiam cały ten ośrodek :*:*:*
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Wreszcie ktoś odważył się napisać chyba wiarygodną opinię o tym ośrodku/nie mylić z sanatorium/, bo do tej pory, to zachwycali się tym obiektem tylko jego pracownicy.