Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pobudka ha ha ha zaczyna świtać, kto rano wstaje ten ma oczy podkrążone ...... dzisiaj ma być ładny dzień, słoneczka wszystkim życzę, miłego dnia i uśmiechu od ucha do ucha
Dzień dobry
Andy spać nie możesz
Tutaj mocno wieje ale dzisiaj nareszcie słoneczko się pokazuje i mam nadzieję, że będzie częściej nam świecić bo widok za oknem cudny przy takiej pogodzie
Miłego i słonecznego dnia kochani
Cześć Alutko jakoś o 5-tej się obudziłem, nawet nie wiem dlaczego , u mnie słoneczko pełną gębą świeci niebo bezchmurne i zero wiatru .... zapowiada się cudowny dzień i oby tak cały czas
Cześć rannym ptaszkom.
Właśnie spędzam chwile sam na sam z Anatolem..
U mnie pochmurno jest bardzo teraz.
Cudnej niedzieli Wam życzę i wiosenej opalenizny.