Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak jak napisały wcześniej Koleżanki, albo podejdź do lekarza który wystawiał skierowanie bo może w przychodni się "zapodziało" (miałem taki przypadek) lub dowiedz się w NFZ (tam będą wiedzieć co z dokumentami), jak Ci będzie wygodniej, pozdrawiam.
biedroneczka pisze: 07 sty 2019 20:31
Atinko, nadal jest weryfikacja po 18 miesiącach
"SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI/AKTUALIZACJI DANYCH MEDYCZNYCH Z POWODU BRAKU MOŻLIWOŚCI JEGO POTWIERDZENIA W OKRESIE 18 M-CY OD DNIA JEGO WYSTAWIENIA"
...wniosek złożyła dokładnie 8 sierpnia 2017 roku..
a jak ja wniosek złożyłam w grudniu 2018 a wystawiony był w czerwcu 2018 to kiedy ew. weryfikacja? w grudniu 2019 czy w czerwcu 2020?
Składałyśmy z przyjaciółką jak zwykle wnioski w jednej kopercie w tym samym dniu tj 9-11- 2017r jej wniosek wystawiony 11 -07-2017 , mój 06-11 2017. Obydwie nasze wnioski są w weryfikacji . W przeglądarce jest napisane po 18 miesiącach a w ZIP po roku W kwestii formalnej w moim i jej przypadku minęło 15 miesięcy od złożenia .
Fionko, jeśli biorą pod uwagę datę wystawienia , to koleżance te 18 miesięcy stuknęło, a że byłyście "w jednej kopercie" to razem was do weryfikacji wysłali, żeby nie rozdzielać.
Strasznie długo trwa weryfikacja. Skierowanie zniknęło z przeglądarki 2.01.2019. Informacja do mnie i wniosek do przychodni dotarł 6.01 a 7.01 został odesłany po weryfikacji. Do chwili obecnej t.j. do 18.03. nie wrócił do przeglądarki.