"Dąbrówka" Kamień Pomorski

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ankaanulka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2017 12:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski

Post autor: ankaanulka »

Wojtku ,a jakieś rady co zabrać .ja jadę 26 lutego i jestem pełna obaw. pocieszyłeś mnie trochę swoją opinią.
a czy po spacerku daleko na basen gdybym chciała prywatnie wykupić karnet .do której godz trwają zajęcia po południu,jest czas no na spacer z kijami?
i czy organizują tam czas na popołudnia i weekend czy samemu trzeba zadbać.dziękuję jeśli możesz odpisz pozdrawiam
Wojtek police
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2018 14:04
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski

Post autor: Wojtek police »

ankaanulka pisze: 02 lut 2018 17:45 Wojtku ,a jakieś rady co zabrać .ja jadę 26 lutego i jestem pełna obaw. pocieszyłeś mnie trochę swoją opinią.
a czy po spacerku daleko na basen gdybym chciała prywatnie wykupić karnet .do której godz trwają zajęcia po południu,jest czas no na spacer z kijami?
i czy organizują tam czas na popołudnia i weekend czy samemu trzeba zadbać.dziękuję jeśli możesz odpisz pozdrawiam
ankaanulka witaj zacznę od tego do basenu jest spacerkiem 10 minut jak dla kuracjuszy jest 9 złotych za godzinę, dalej jesli chodzi o zabiegi do 14-ej jest po chyba że jest trening relaksacyjny, a jeżeli chodzi o spacery co dzień byłem pospacerować a weekendy to czasami są wycieczki organizowane odpłatnie ale my autem sobie jezdziliśmy więc pełna dowolność, masz pytania pisz chętnie odpowiem ale napewno wypoczniesz ;)
tom3224
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2019 14:28
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski 27.06.19

Post autor: tom3224 »

czy ktoś ma tez na ten termin
ODPOWIEDZ