Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie w nowym tygodniu
Balbinko , jestem z Tobą i myślami
Alutka ... jak ten czas szybko leci a ja czekam na decyzję Centrali KRUS- u , czy potrzebuję rehabilitacji czy nie
Wrócił Andy , to Ysy ... gdzieś przepadł zabiegi Go tak pochłaniają
I Waldek przemknął przez Paczkę .. a ten humorek to miał nieco inne zakończenie chyba , że chciałeś być delikatny
Pacjentka siedzi u dentysty, w ustach ma gaziki, lekarz dłubie jej w zębach. Nagle dzwoni telefon. Kobieta robi gest , aby dentysta odebrał . Dentysta odbiera:
- Halo, kto mówi?
- Jak to, kto mówi?! Mąż!
- A, mąż... Już kończymy. Żona tylko wypluje i zaraz oddzwoni.
Przychodzi facet do baru, kładzie na ladę 2 stówy i każe nalewać tak długo, aż się kasa nie wyczerpie. Barman go pyta:
- Panie, co się stało?
- Właśnie się dowiedziałem, że mój syn sypia z mężczyznami!
Za 2 tygodnie sytuacja się powtarza.
- Panie, co się stało?
- Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec sypia z mężczyznami!
Za 2 tygodnie znowu.
- Proszę pana, czy w pana rodzinie ktoś w ogóle sypia z kobietami?
- Tak, moja żona, właśnie się o tym dowiedziałem.
Rzecz dzieje się w autobusie. Młody chłoptaś uporczywie wpatruje się w biust kobiety naprzeciwko. W końcu ta poirytowana mówi do niego:
- Chcesz w gębę?!
- O tak! A drugiego do ręki!- odpowiada pojętny chłopak.
Ojciec i syn siedzą przy stole:
- Tato, może następnym razem będziecie z mamą trochę ciszej?
- Co?
- Nie wygłupiaj się. Wiem, co słychać, gdy ludzie uprawiają seks!
- Ale ja wczoraj w nocy byłem na nocnej zmianie...
Witajcie, Balbinko trzymaj się
Gieniu, może Andy i Ysy to ta sama osoba ?
Alutko wykorzystuj pogodę póki możesz bo później będzie zmiana
U mnie pochmurno i taką pogodę zapowiadają na cały tydzień.... spokojnego dnia i promyków słoneczka
Niestety nie wpuścili mnie rano do mamy nie wiem kiedy ją zobaczę, boję się bardzo jakaś nie spokojna jestem.
Dobrze, że Wy jesteście, bo chyba bym zwariowała. ❤
Balbinko nie chcą wpuszczać przed operacją, bo to jest dla Was bardzo stresująca sytuacja, a chcą tego uniknąć. Zaraz po operacji na pewno wszystko Ci powiedzą... słoneczko się u mnie pokazało i Tobie go życzę
Tak Andy wiem. Nie chcą wpuszczać, bo boją się o wirusy i bakterie.
Wróciłam do domu, bo nie dam rady tam tyle godzin wysiedzieć około 15 będę dzwonić, bo tyle operacja ma trwać.
Świeci słońce chociaż chmury też są, u mnie na dziś jakieś burze zapowiadają.
Balbinko niech słonko Ci świeci, a burze wyślij Ysemu to go sprowadzą do ośrodka .......
Może dobrze by było poprosić pielęgniarkę o wiadomość, teraz masz nerwówkę a przydałoby się żebyś myślała o czymś innym bo i czas się jeszcze dłuży. Wiem że to trudne ale spróbuj zająć się czymś zawsze to mniejszy stres, a i tak jesteś zdenerwowana. Będę zaglądał tu często to możemy poklikać .
U mnie pada deszcz.
Kręce się bezsensu po mieszkaniu, nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Pielęgniarki nic mi nie powiedzą już wczoraj powiedziały, że o wszelkie wszelkie informacje mam dzwonić do lekarza.