Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już nie ma druków L-4 wszystko przesyłane jest elektronicznie, a na zwolnieniu podana jest data od - do pobytu. Z ZUS nie ma sanatorium tylko tzw. prewencja, a z kim podpisali umowę to już sprawa drugorzędna. Skontaktuj się osobiście z najbliższym inspektoratem ZUS lub jak masz za daleko to pod numerem 22 560 16 00 * koszt połączenia wg umowy klienta z operatorem telekomunikacyjnym :
Po połączeniu usłyszysz komunikat powitalny. Możesz wybrać jedną z następujących opcji (wybierz w tym celu odpowiednią cyfrę na klawiaturze numerycznej telefonu):
1 – możesz odsłuchać komunikaty informacyjne z wybranego zakresu funkcjonowania ZUS
(24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu),
2 – możesz się uwierzytelnić,
3 – uzyskasz dane adresowe placówek ZUS,
0 – połączysz się z konsultantem COT po wybraniu zakresu rozmowy.
Konsultanci COT są dostępni pon. - pt. w godz. 7.00 - 18.00.
Witam- dzisiaj już mam oficjalne potwierdzenie na skierowaniu - jadę do Krynicy Zdrój do Leśnika Drzewiarza mam nadzieje, ze dobrze wybrałam. Pozdrawiam b. mile Panie z ZUS, wszystkich czekających na termin komisji jak i na sam termin i miejsce leczenia
Ewelinka7 Super termin , będziesz podczas festiwalu Kiepury, jeżeli lubisz takie klimaty to będziesz zadowolona , ja byłam, dużo koncertów, nie wszystkie biletowane. Szanse na jedynkę pewnie są, ale ja preferuję dwójkę z balkonem, więc odnośnie jedynki Ci nie podpowiem
Dzień dobry, może ktoś podpowie jaki ośrodek wybrać?Koleżanka po komisji w ZUS warszawskim (prewencja rentowa) wyszła z pozytywną decyzją.To było na początku marca, kazano Jej dzwonić 25 marca, żeby ustalić miejsce, wybór był duży, te mniej lubiane ośrodki typu Osieczek już za 2 miesiące, ale Ona chciałaby pojechać w góry.Terminy wyjazdów to przełom lipca i sierpnia lub sierpnia i września, a do wyboru Wysowa, Muszyna "Wiarus" lub "Sanwit"w Iwoniczu.Proszę o podpowiedz, jeżeli ktoś był niedawno.
Lisa, wpisz nazwę interesującego Cię ośrodka w forumową to wyświetli Ci się multum informacji. Chyba wszystkie ośrodki są baaardzo dokładnie przez userow opisane.
Ok, dzięki, według tych informacji wybrałyśmy wspólnie "Sanwit" w Iwoniczu, ale ostatnie słowo i tak należy do wyjeżdżającej koleżanki, bo zależało Jej przede wszystkim na basenie i kriokomorze, a jak to byłoby w górach, to byłoby cudownie:)