Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ysy1 pisze: 26 mar 2019 14:36
Skrótowo powiem tak: Ośrodka nie będę wspominał dobrze ale ludzi których tu poznałem będę pamiętał do końca życia. Poznałem tu naprawdę przecudownych ludzi.
I to jest cudownym podsumowaniem całej istoty tego forum o sanatoriach Ysy.. Nie ważne gdzie....ważne z kim.
Słoneczka, słoneczka wszystkim na cały dzień i na następne , pięknie u mnie świeci i niebo błękitne, kto chętny to wysyłam bez ograniczeń.... pijcie kawusię na rozbudzenie, ja coś innego . Duszyczko marzec się kończy przyjdzie kwiecień plecień....
Dzień dobry
W marcu jak w garncu .Nadal zima za oknem.- 2 st i biało. Słoneczko An już do mnie doszło przez te 6 minut.Szybciej od prędkości światła. Dzięki
Teraz również popijam swoją inkę...Nie wiem.czy do naturalnej wrócę. Zapraszam do towarzystwa. .Zrobiłam 3.Komu z mleczkiem i cukrem?
Może są jakieś chudzinki w gronie Naszej Paczki to go jedzą. Tak ku sprostowaniu mogę dodać zamiast cukru erytrytolu . stewii i miodku.Posiadam takowe specjały pod ręką.
Nooo nieeee jeszcze trotyl ? to piękna mieszanka wybuchowa .... chłodno, chłodno Duszyczko ale jak pięknie, aż nie chce mi się dzisiaj odwołania pisać .
Dusiu na razie pijesz kawkę naturalną, ale może kiedyś będziesz mogła od czasu do czasu posmakować naturalnej wszystko się może zmienić
Z reguły będąc w tzw.gościnie serwują mi naturalną.Okazało się że o zgrozo. kaw zbożowych Polacy nie posiadają w domach. Nasza tradyjna zbożowa czy z żołędzi jest już na wyginięciu w polskiej diecie.Wszędzie brazylijskie szaleństwo. Smutne to.Mamy również swoje tradycje kulinarne bardzo zdrowe a zdradzamy je obrządkami innych krajów. Chociaż warzywek nigdy bym nie oddała Włochom