Kobiety z Łysej Góry

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Re: We wrzesniu spotkanie kobiet- Polek!Łysa Góra Świetokrzy

Post autor: Sloneczko »

Kruszynko :kwiat: mam już co nieco otrzaskane .........tu w przeciwieństwie do innych miast jest naprawdę co zobaczyć. Bardzo chciałabym pokazać wam najpiękniejszą ulicę w Polsce Sienkiewkę tj. H.Sienkiewicza, Wietrznie i Kadzielnię...to w Kielcach a poza miastem np. Święty Krzyż, Łysą Górę. A moze jaskinię Raj? To tak na razie myślę. Zobaczymy jak to wszystko sie ułoży....od Was też dużo zależy :D
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

witaj słoneczko...moc atrakcji szykujesz....do Raju też chcę :lol: :lol: :lol: pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dobry Wieczór :!: pora odpowiednia do tematu :!: wprawdzie do końca września troszkę czasu jeszcze zostało,ale czarownice zagubiły gdzieś swój impet i chciałem im przypomnieć o spotkaniu licząc na ciekawe relacje z niego :!:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Andrzeju i inni mili forumowicze. Zastanawiałam sie już dłuższy czas czy odnowić ten temat czy raczej nie. I widzę, ze ty mnie wyręczyłeś :D Bardzo chciałam aby niektórzy forumowicze przyjechali tutaj na moje tereny. Myślałam, ze jakoś wspólnymi siłami zorganizuję fajne spotkanie. Ale w pewnym momencie jak i na każdych innych tematach o spotkaniach w fazie początkowej organizacji spotkania jest wielki zapał, zaangażowanie i zainteresowanie a później ........wielka cisza. Nie wiem co powiedzieć. Chciałabym Was kiedyś spotkać, zobaczyć i porozmawiać. Moze nam się uda jeszcze :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam ,czy ktos tutaj tworzy juz listę :roll: ;) Jestem chętna :lol: :lol:
Słoneczko obiecałyscie chyba z Meduzką to zabierajcie te swoje miotły i do dzieła .
Ja skarbnikiem moge być :o :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Myślę, ze listę powinnam tworzyć ja jako założyciel tematu i główny organizator :) wiec jeżeli jest ktoś chętny.......tak poważnie - to proszę zapisywać się. Kruszynkę :kwiat: mianuje głównym skarbnikiem. Meduzka :kwiat: będzie moja prawą ręką przy organizowaniu wypadu na Łysice i w podróż do wnętrza ziemi :D No i termin. Wiem, ze znów będą rozbieżności w terminach :D . Ze względu na fakt ,ze jestem tutaj na miejscu postaram się dostosować do podanego przez was terminu. Dobrze by było abyśmy mieli dobra pogodę.Więc należałoby sledzić pogodę długoterminową :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Sloneczko pisze:Myślę, ze listę powinnam tworzyć ja jako założyciel tematu i główny organizator :) wiec jeżeli jest ktoś chętny.......tak poważnie - to proszę zapisywać się. Kruszynkę :kwiat: mianuje głównym skarbnikiem. Meduzka :kwiat: będzie moja prawą ręką przy organizowaniu wypadu na Łysice i w podróż do wnętrza ziemi :D No i termin. Wiem, ze znów będą rozbieżności w terminach :D . Ze względu na fakt ,ze jestem tutaj na miejscu postaram się dostosować do podanego przez was terminu. Dobrze by było abyśmy mieli dobra pogodę.Więc należałoby sledzić pogodę długoterminową :D
Witam :kwiat: Ja mianuję siebie sekretarzem :oops: :shock: ale dopiero po 21września :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rybko :kwiat: twoja kandydatura SEKRETARZA zatwierdzona :lol: :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Sloneczko pisze:Rybko :kwiat: twoja kandydatura SEKRETARZA zatwierdzona :lol: :lol: :lol:
Tak szybko :roll: .. dziękuję :serce: :kwiat: .. niech się dzieje co chce :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O ratunku jakie szybkie awanse ,jaki wór mam uszyć Słoneczko?
ODPOWIEDZ