Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Walcz i nie poddaj się
Nieee , jesienią ... może wrzesień/październik
Nic na razie nie rezerwuję , bo w czerwcu otrzymam decyzję z KRUSu .... może jesienią dostanę turnus a miejsc w Kołobrzegu nie zabraknie na pewno
U mnie jest jeszcze jeden znak zapytania w kwestii trzynastki.Nie byłam przez pełny rok na rencie.Tylko 10m-cy.Wcześniej na swiadczeniu.Chyba jedenastek nie dają. :(
Dzięki, co mi zostało , lubię po sezonie bo jest spokój i cisza a wtedy najlepiej odpoczywam psychicznie , życzę udanego wypoczynku może KRUS spełni oczekiwania i 13 zostanie na inne cele
Co do KRUSu to mam przeczucie , że otrzymam ponownie Szklarską Porębę ok sierpień /wrzesień
Lekarz na wypisie zbyt mocno ocenił poprawę mojego stanu zdrowia
Ostatnio zmieniony 29 mar 2019 09:27 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Duszyczko dowiedz się w Ośrodku Pomocy Społecznej powinni mieć wytyczne komu i na jakich zasadach przysługuję albo bezpośrednio w ZUS bo dodzwonić się na info może być trudno.
Duszyczka pisze: 29 mar 2019 09:26
Mogą dać to samo?
Pewnie W Kołobrzegu już byłam 3 razy z KRUSu Kraków ma tylko umowę z 5 ośrodkami , z tego do jednego nie mogą mnie skierować ze względu na nadciśnienie