Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

To już Gieniu przywyklaś do Kołobrzegu. Jeszcze chyba albo Gołdap albo Sopot ma KRUS.W którymś z tych zetknęłam się z ludźmi z KRUS-u
Kolega z KRUS-u również był w Szklarskiej. Pisał wtedy prośbę o Kołobrzeg a dostał drugi koniec. :D Był jednak bardzo zadowolony po pobycie.:D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 29 mar 2019 09:26 Duszyczko dowiedz się w Ośrodku Pomocy Społecznej powinni mieć wytyczne komu i na jakich zasadach przysługuję albo bezpośrednio w ZUS bo dodzwonić się na info może być trudno.
:serce:
Nie będę dowiadywać się. Nie cierpię tam chodzić.Jak tam jestem to dostaję drgawek.Dosłownie. Mam tak na tle nerwowym chyba. Życie pokaże.Dadzą to będzie. Nie dadzą....przeżyję.Dobrze że mąż i córka pracują. :(
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Duszyczka pisze: 29 mar 2019 10:46 To już Gieniu przywyklaś do Kołobrzegu. Jeszcze chyba albo Gołdap albo Sopot ma KRUS.W którymś z tych zetknęłam się z ludźmi z KRUS-u
Kolega z KRUS-u również był w Szklarskiej. Pisał wtedy prośbę o Kołobrzeg a dostał drugi koniec. :D Był jednak bardzo zadowolony po pobycie.:D
KRUS ma
Kołobrzeg - Niwa
Świnoujście - Sasanka
Szklarska Poręba - Granit
Horyniec Zdrój - Rolnik
Iwonicz Zdrój - CRR
Jedlec ....

Do Iwonicza mnie nie skierują ze względu na nadciśnienie , do tego roku Kraków nie miał tego zadu... Jedlca , ale podobno od tego roku podpisali umowę :shock: jeśli mnie tam wyśla :shock: pojadę :lol: :lol: podobno im większa dziura , tym fajniejsze towarzystwo ;) :D a zabiegi wszędzie podobne :)
Też byłam bardzo zadowolona z pobytu w Szklarskiej :D pomimo odludzia i brudu wszech panującego :roll:

W Kołobrzegu byłam w sumie 5 razy :D :serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wow....farciara jesteś Gieniu..Super że tak trafialałaś.Drugi kumpel również pisał Kolobrzeg a dostał Dąbki.Ten tylko z NFZ-tu. :D
U mnie piękna pogoda za oknem.Słońce i +10.W lesie ptaki zaczynają chyba gody po cudne śpiewy. Żaby
złożyły już skrzek.
Aaa...i najwazniejsze.Już rośnie młoda pokrzywa kochani.U mnie jeszcze jest taka 10 cm ale u Was pewnie większa. Czas na picie cudownegi naparu !!!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

z NFZ , to ja poluję na zwroty :D nie czekam gdzie mnie wyślą , do jakiejś dziury :oops: tylko jadę tam gdzie chcę :oops: :lol:

... a co robisz Dusiu z tych pokrzyw :?: :roll:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pijemy jako herbatkę ze świeżej z cytryną lub miętą i suszę na zimę.W wątku moim" Bądzmy piękni-naturalnie" na samym początku pisaliśmy o tym . Albo poczytaj sobie w internecie.Polecam.Zioło jak mało które.Działa lepiej jak większość leków czy kosmetykow.W anemiach i osłabieniach różnych już niezastąpione.Sprawdzone w wielu przypadkach u znajomych.Niektórzy wyciskają z tego sok i zamrażają w kostkarce.Potem tylko rozpuszczają to w wodzie i piją lub jako dodatek do koktajli.Jedna kumpela co od lat borykała się z anemią silną właśnie pokrzywa wyleczyła ją.Różne medykamenty i lekarze zawiedli. Teraz robi to systematycznie.Cały rok pije w różnych postaciach od ok.14 lat..Przy okazji ma 58 lat a wygląda na 38.Czas jej się zatrzymał totalnie.Włosy również zagęściła od wcierek z tego soku. Za kilka dni i ja ruszam z piciem jej.Aha...obniża też mocno cholesterol....
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej! :D Jaka ciiiiisza :roll: :?:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jak nikt się nie odezwie... słoneczko słoneczko czas wstawać i olejek wziąć ze sobą :D
:serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum