Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie dziś 15+ i caaały dzień pełne słońce. Calutkie Balbince odebrałam przez przypadek
Pierwsza jazda rowerem zaliczona.kawa na tarasie również. Teraz szukam wybaczenia u kocurka który nieco przeze mnie wycierpiał.Leży u mnie na kolanach i wbija się pazurkami w nogi.Jakby mówił "A masz za tamto"
Ptaki pięknie spiewają.Dobra nasza.
No w końcu ktoś wstał
Zegary same poprzestawiały się. Już chyba na starość samoczynnie wstaję coraz wcześniej. Jeszcze trochę to nie będę się kłaść do snu.Najwyżej drzemka na stojaka jak koń
Milej .słonecznej niedzieli wszystkim życzę.
W większości mamy zegar biologiczny ale czasami się rozreguluje i trzeba czasu aby naprawić ... ale nie martw się są na to sposoby... naturalne
tylko trzeba czasu
An...to u Ciebie nocy nie było
Teraz u mnie zachmurzenie lekkie.Niby 15+ale wiatr obniża temp.odczuwalną.
Mam teściową z wizytacją i szkoleniem z opcji politycznych i najnowszych wydarzeń gospodarczych..Przegląd prasy z minionego miesiąca.