Continental Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
asig
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2016 14:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Continental Krynica Zdrój

Post autor: asig »

właśnie jestem w tym sanatorium, jeszcze Continental ale niedługo będzie zmiana nazwy na św.Kózkówny.mam pokój na 7 piętrze i warunki nieciekawe. pokój mały, z dwuosobowego dostawiono łóżko i zrobiono "trójkę". ciasno jak jasny gwint. korytarz brzydki, właśnie kładą nowa wykładzinę. jedzenie dobre, wzięłam dietę lekkostrawną i nie żałuję, dokupuję najwyżej owoce. wczoraj uruchomili basen, ja mam właśnie gimnastykę w basenie dzisiaj. obsługa na zabiegach miła i uprzejma. pani dr E.S-H. bardzo miła, daje dobre zabiegi. są kąpiele solankowe, mineralne, laser wysokoenergetyczny, borowina (plastry), kąpiel sucha w co2, masaż aquavibron - bardzo przyjemny zabieg. wszystkie zabiegi w jednym budynku, brakuje tylko kawiarni. w pokojach dwa ręczniki (raz wymieniane), czajnik, szklanki, talerzyki, sztućce, tv płatne 75 zł, internet słaby, tylko koło recepcji. Continental nie daje suchego prowiantu w przypadku wyjazdu na całodzienną wycieczkę. tańce we wtorki i piątki w Leśniku-Drzewiarzu i w czwartki w Lwigrodzie (po sąsiedzku). ogólnie budynek z czasów "średni Gierek" do remontu. reszta zależy od towarzystwa.
Awatar użytkownika
asig
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2016 14:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Continental Krynica Zdrój

Post autor: asig »

Za wcześnie się ucieszyłam drugi tydzień basen odwołany, działa tylko 1 dzień.... niestety !!!!!!!!! :evil:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Re: Continental Krynica Zdrój

Post autor: Bietka »

kiedy wreszcie zrobią remont pokoi, trwa to od 2001 roku albo i lepiej te pierwsze pokoje pewno znowu do remontu.W 2014 jak tam byłam remont pokoi trwał w 2001 też.
ODPOWIEDZ