Paczka z Olecka
-
Gość
Re: Paczka z Olecka
Dzień dobry Dusiu
Gienia
A ja już po i kierat
Zapraszam na kawę.

Miłego dnia
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Wróciłam szczęśliwie do domu już we wtorek, ale nie miałam czasu tu zaglądać. Teraz na spokojnie przy kawie mogę nadrobić zaległości. Nie zapomniałam o Was
Moja mama też wróciła ze szpitala, martwiłam się o Nią, ale jest już lepiej.
Czytam, że Gienia miała propozycję by wskoczyć na moje miejsce, o tej porze tam jest cudownie, przez trzy tygodnie wszystko się zmieniło, przyroda budzi się do życia, ale rozumiem że to za mało czasu na podjęcie decyzji.
Ysy też szczęśliwie do nas wrócił i oboje wracamy do rzeczywistości, do codziennych obowiązków.
Jednymi słowy witaj Alutko w codzienności tego świata.
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Staż sanatoryjny: 4
Poznałam wielu wspaniałych ludzi z różnych stron, najwięcej z lubelskiego, parę osób z okolic Warszawy i jedną osobę z okolic Białegostoku, nie spotkałam nikogo z moich stron, chociaż na parkingu widziałam znajomą rejestrację, ale w takim tłumie ciężko wszystkich poznać, tym bardziej, że posiłki są wydawane na dwie tury.
Ja biegam ciągle gdzieś i nie mam czasu dla siebie, zmęczona jestem okrutnie ale jeszcze trochę cały przyszły tydzień i wracam do domu.
Alutko.to ilu kuracjuszy jest tam? Tylko z KRUS-u ?alutka 114 pisze: 04 kwie 2019 10:07 Cześć Duszyczko![]()
Poznałam wielu wspaniałych ludzi z różnych stron, najwięcej z lubelskiego, parę osób z okolic Warszawy i jedną osobę z okolic Białegostoku, nie spotkałam nikogo z moich stron, chociaż na parkingu widziałam znajomą rejestrację, ale w takim tłumie ciężko wszystkich poznać, tym bardziej, że posiłki są wydawane na dwie tury.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 271 razy
- Podziękowano: 139 razy
Duszyczko ... Granit w Szklarskiej to ośrodek KRUS-u .... w wakacje sa tam tez , bodajże dwa turnusy dla dzieci płatników KRUS ( nie mylić z rolnikami
Alutko .... mnie do Szklarskiej za bardzo nie ciagnie
Szczerze mówiąc , a raczej pisząc , nie wiedziałam , ze między turnusami jest dzień przerwy , w nadmorskich tego nie ma
Ty kończyłas turnus we wtorek , a mnie proponowano od czwartku
Ysy ... wrócił z pięknymi laseczkami
Andrzej ... zaginął