Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry! Dostałem termin do "Bristol" w Kudowie Zdrój 18-04 do 09-05-2019r.Szpital sanatoryjny. Czy ktoś ma też ten termin ? Wybieram się swoim środkiem lokomocji mogę kogoś wziąć ze sobą . Jadę z Nowej Soli. Proszę pisać czy ktoś jedzie w tym samym terminie. Z chęcią poznam kogoś przed wyjazdem a może ktoś zabierze się ze mną . Pozdrawiam P.
Dorota 65 .Fajnie ze jedziesz w tym terminie. Szkoda że nie do Kudowy. Ale może ty przyjedziesz zwiedzić Kudowę a ja Polanicę.
Czas tyka już nie całe dwa tygodnie a do Kudowy nikt nie jedzie , jestem w szoku.