Sanatorium Róża w Ustroniu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: graszka »

Pobyt w marcu 2019 i moja ocena Róży to piątka z plusem. Baza zabiegowa po remoncie , a fizjoterapeuci uśmiechnięci,pomocni i kompetentni szczególnie wyróżnić muszę Panią Stellę. Zabiegów miałam 6 dziennie od godzin porannych zazwyczaj do 15:00. Od 18:30 do 21:00 korzystałam z basenu,jakuzy ,oraz sauny. Pokoje czyste i dobrze wyposażone z wyremontowanymi łazienkami. Posiłki smaczne ,estetycznie podane i w wystarczających ilościach.Dużo warzyw i owoców.Kawiarenka na dole Ośrodka w której można wypić kawę, świeże soki i także coś mocniejszego ;) Miejsc do zwiedzenia jest kilka: Wisła, Koniaków, Cieszyn w pobliżu Równica i Czantoria. Z pobytu jestem zadowolona i gorąco polecam to miejsce. Ja na pewno tu wrócę w przyszłym roku. :kwiat:
Awatar użytkownika
Joni123
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2017 07:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Re: Sanatorium Róża w Ustroniu

Post autor: Joni123 »

Hej Graszka. Byłaś z NFZ czy ZUS?
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Byłam komercyjnie :roll: ale byli też kuracjusze z NFZ i ZUS i też byli bardzo zadowoleni :D
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Potwierdzam pozytywną opinię, byłam w Róży komercyjnie, co prawda było dość drogo /turnus świąteczno-noworoczny/ ale warto było. Czułam dbałość o gościa.
Awatar użytkownika
Joni123
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2017 07:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Joni123 »

A może znajdzie się ktoś, kto był tam w tym roku oprócz graszki?? Opinie mile widziane :D
ODPOWIEDZ