Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dusiu dziękuję, ale po poprzednich wyjściach stamtąd wiem co mnie czeka i mam pewność , że wszelkim wizytom nie podołam ale za to bardzo Ci polecam tych ludzi, czuję poprawę co prawda okaże się na jak długo i czy po zakończeniu się utrzyma jakkolwiek uważam, że warto
entropia pisze: 07 kwie 2019 21:56
Dusiu dziękuję, ale po poprzednich wyjściach stamtąd wiem co mnie czeka i mam pewność , że wszelkim wizytom nie podołam ale za to bardzo Ci polecam tych ludzi, czuję poprawę co prawda okaże się na jak długo i czy po zakończeniu się utrzyma jakkolwiek uważam, że warto
To przykro mi.... Zaproszenie nadal aktualne będzie przy następnej okazji..
alutka 114 pisze: 08 kwie 2019 07:51
Dzień dobry
Duszyczko u mnie zimno ale bez przymrozków, teraz jest duża mgła
Witaj Zapowiada Ci się piękny dzień. Mgła jest raczej dobrym zwiastunem.U mnie jest słoneczne. Jednaj teraz tylko 0 st brrrr...A już obmyslałam sadzenie bratków do skrzynek.
No witam Was ślicznie poranne Skowroneczki , u mnie słoneczko od rana pięknie świeci i już +9 ... Duszyczko będę chuchał żeby Wam cieplej było , bratki potrzymaj jeszcze w domu bo zapowiadają możliwe opady śniegu i szkoda żeby oklapły