Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Słoneczka ... widzę Duszyczko że już o poranku nie możesz spać figlarko , jak Balbinko, humor też dopisuje ?
Cześć Alutko to będziesz dżokejem .. a na obydwu Ci wyrastają ? bo jak nie to w kółko na koniu będziesz się kręciła
Może nie słonecznego, ale miłego i pogodnego w duszy dnia życzę
Dzięki Andy już sobie wyobrażam tego biednego konia jak za mną w kółko jeździ
Wszystko skupiło się na lewej nodze, kolano, żylaki i jeszcze teraz ostroga, chyba całą nogę wymienię na nową
U mnie słoneczko świeci od rana tylko proszę mi go nie zabierać. Dziś słońcem się nie dzielę hehe.
Alutko ja tak mam z prawą nogą i też by się zdało wymienić całą e niestety już dawno jestem po gwarancji
Opadająca stopa, niedowład, kolano i biodro zaczyna siadać.
alutka 114 pisze: 11 kwie 2019 07:49
Dzień dobry wszystkim
Duszyczko wczoraj się dowiedziałam, że mam ostrogę, ortopeda zapisał mi ultradźwięki, laser i pole magnetyczne. Pytałam o falę uderzeniową, bo jak byłam w Iwoniczu to miałam na kolano, a koleżanka właśnie na ostrogę i podobno pomagało, ale lekarz powiedział, że fundusz tego zabiegu nie refunduje i żeby spróbować tych zabiegów. A Ty jakie zabiegi miałaś?
Miałam najpierw sterydowy zastrzyk.potem falę uderzeniową prywatnie .10 zabiegów po 60 zł każdy. Na koniec wirowkę .Nic nie pomogło.. Tylko lżej w kieszeni.W jednej stopie ból jako -tako ustąpił po 3-ech latach(2 ostrogi na jednej stopie)a teraz borykam się z drugą stopą.Dlatego pytam o Twoje zabiegi.Może to pomoże.Memu bratankowi fala z polem pomogła naprzemiennie.5 tego i 5 tego miał.
Ponoć dobre są zastrzyki chyba z osocza ? Coś tam z krwi odwirowują.Niestety również tylko prywatnie.Zastanawiam ostatecznie nad tym.Chodzę jak na gwożdziach.
Już jestem po testach pokarmowych.Zakaz jedzenia selera.piertuszki i picia wermutu.To ostatnie to dylemat.
Ja słoneczko mam .Nie zabrałam. Samo przyszło.