Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Żartuję z tym wermutem.Nie lubię go od lat.Moje kubki smakowe nie tolerują go.Wiedzą co robią.Żałuję selera bo bardzo często robię surówkę z surowego selera .Potem są problemy z oddechem. Za to wersja gotowana dozwolona.Tyle że wtedy tylko sam błonnik zostaje.Witamin i walorów smakowych brak.No cóż. ..nie można mieć wszystkiego.
Obdzwoniłam wszystkie możliwe przychodnie rehabilitacyjne w mojej okolicy i terminy na fundusz na wrzesień lub później ale znalazłam płatne zabiegi w dobrej cenie np Fala Uderzeniowa 30 zł i można bez czekania zrobić, więc chyba skorzystam
Witaminy nie wszystkie giną, zostają jeszcze mikroelementy a w innych jarzynach czy warzywach też są witaminki ... musisz je tylko zamienić z selerem , przy Twojej pomysłowości zamienisz szare na złote ... Dawno dawno temu za 7 górami za 7 rzekami pewien chłopczyk nie lubił jarzynek surowych... minęły lata i smak się zmienił bo organizm zaczął się domagać
Ojoj....An
..dawaj dalej z tą bajką. Nie przerywaj...
Alutko...to jest piękna cena za tę falę.U nas takich nie ma.Od 50-ciu w górę za jeden.Jeśli ta ostroga Ciebie jeszcze nie boli to wstrzymaj się. Bez sensu płacić. Moja z lewej nogi po zdiagnozowaniu przez przypadek podczas rtg prawej porównawczej dopiero zaczęła boleć po roku.Teraz nie możesz w ogóle chodzić boso po podłodze. Tylko w obuwiu.Nawet kilka metrów. Może masz masażer to stóp taki drewniany na podłogę lub coś w tym stylu ....stare liczydła? Po tym możesz sobie jeździć stopami.
W kwestii zabiegów na nfz to zawsze najkrótsze kolejki są w małych miejscowościach. W Białym. do lekarza najkrócej teraz ok.8m-cy a do miejscowości obok 2 m-ce.
Dusiu pięta boli mnie od kilku miesięcy ale nie cały czas, ortopeda zlecił mi rtg stopy i wyszło że mam ostrogę. Może najpierw wykupie zabiegi zlecone przez lekarza a jak nie przejdzie to spróbuję falę. Masażer mam i na chwilę pomaga jak wszystko.
To jak boli to nie czekaj.Działaj już. Będzie tylko bardziej boleć z biegiem czasu. Tylko nie chodź boso
U mnie właśnie teściowa wyszła.Ta to potrafi zaskoczyć. Zapraszasz-nie przychodzi.Nie zapraszasz-przychodzi.
Witajcie Kochani
Tak czytam o tych waszych dolegliwościach że aż mnie już zaczyna wszystko boleć
Alutko moja żona też miała ostrogę i dostała różne zabiegi i nic nie pomogło dopiero fala uderzeniowa pomogła. Miała coś ok pięciu zabiegów po tym wszystkim czuła ostrogę jeszcze przez jakiś miesiąc chociaż już jej nie było. Zabieg pomógł ale za jeden zapłaciła w Gdyni 80 PLN. Było to trzy lata temu i jak na razie wszystko jest ok. Jeśli mogę coś sugerować to myślę ( czasami mi się zdarza ) że daruj sobie zabiegi które moim skromnym zdaniem i tak nic nie dadzą a tylko stracisz czas. Ostroga to przecież nic innego jak wapienna narośl na kości i trzeba ją po prostu rozbić. A jeśli masz możliwość zrobić to tanio to niezastanawiaj się długo dziewczyno i korzystaj. Acha kup sobie żelową wkładkę do buta