Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wszystkich zainteresowanych informuję, że w Olecku jest bardzo fajnie ! Dodatkowo dla tych, którzy pojadą w miesiącach cieplejszych. Warunki dobre, zabiegi super, jezioro praktycznie za oknem
Super. Już się cieszę na wyjazd. Danuto, a jak wygląda sprawa rozrywek kulturalnych w tym hotelu? Są jakieś dancingi, potancowki itp? Jeśli tak to w jakich dniach i godzinach? Czy są oferowane w zabiegach masaże reczne i czy jest możliwość dokupienia masażu w ośrodku sportowym i w jakiej cenie. Pozdrawiam.
Na miejscu jest bardzo fajna kawiarenka i tam można bawić się codziennie jeśli zbierze się grupa osób chętnych. Na moim turnusie najwięcej osób chętnych do zabawy było we wtorki, czwartki i soboty. Zabiegi typu masaże można wykupić w ośrodku sportowym, ceny jednak nie znam ponieważ ja korzystałam na miejscu z tych zleconych przez lekarza w ramach turnusu. Od osób, które korzystały tam prywatnie słyszałam bardzo dobre opinie, jak również, że ceny przyzwoite.