Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tym razem nie dam rady W kolejnym tygodniu mam służbowy wyjazd i wiem, że moja corcia będzie tesknila . Jeżeli wyjechalabym na weekend z Taki musiałabym zostawić ją na jeszcze dłużej. To jeszcze maluch, więc wiesz... Innym razem
jeszcze nieuzgodnione,ale prawdopodobnie będzie w sanatorium wojskowym 21 go września,załatwimy tam rezerwacje stolików,za tydzień podam nr tel do kontaktu
MAX pisze:jeszcze nieuzgodnione,ale prawdopodobnie będzie w sanatorium wojskowym 21 go września,załatwimy tam rezerwacje stolików,za tydzień podam nr tel do kontaktu
21? a nie 20? chyba że 20 Ciebie nie bedzie bo my jesteśmy